Lørdag lyder startskuddet til den 50. udgave af Egeskovløbet - et løb for veteranmotorcykler.

Egeskov: Skal du rundt på de midt- og sydfynske veje lørdag formiddag og først på eftermiddagen, er der stor chance for at møde en række veteranmotorcykler.

158 af slagsen er nemlig på deltagerlisten til Egeskovløbet 2017 - et motorløb arrangeret af Dansk Veteran Motorcykelklub, og som har start og mål på Egeskov Slot.

I å er det 50. gang, at motorcykelklubben står som arrangør af løbet, hvor også grev Michael Ahlefeldt er på startlisten. Han kører på en Harley Davidson fra 1929.

Fra klokken 7 og frem til til klokken 9.30 liner de mange motorcykler op på Egeskovgade, og klokken 10.30 sendes den første kører ud på ruten. Det er Poul Jørss, der er årets æresgæst. Han er fra Hasle og kører på en Nimbus fra 1922.

Midt på eftermiddagen forventes de sidste cykler at være i mål, og så står der ellers jubilæumsarrangement, festmiddag og præmieoverrækkelse på programmet frem til midnat.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.