13:00 Pænt goddag til Thomas Dybvad


13:00 Pænt goddag til Thomas Dybvad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rudme: Det er torsdag den 10. september kl. 19, at Tobias Dybvad kan opleves i Foderstoffen med sit nye one man show "Er det ikke dig fra Dybvad?"

Til trods for titlen er der ikke tale om en udvidelse af det populære tv-program men om et selv-satirisk indblik i livet bag og som tv-værten Dybvad. Om balancekunsten med at være kendt for at udlevere kendisser og ikke selv blive én af dem, han peger fingre ad.

Tobias Dybvad har i mere end 11 år været banebrydende spiller på dansk stand-up-scene. Og selvom han hele tiden har haft en trofast fanskare og løbende har modtaget flotte anmeldelser for sit komiske talent, var det først som vært for tv-successen "Dybvaaaaad", at hans evner som komiker for alvor kom i rampelyset.

Tobias Dybvad har siden på rekordtid erobret det danske mediebillede med en bruttoskare af mere end 160.000 fans på Facebook, høje seertal og massiv pressedækning i form af omtaler, interviews og sågar forsiden af Euroman.

I 2011 kunne man første gang opleve ham i mere koncentreret form som den ene halvdel af road-movie-konceptet "Livet i nødsporet", der igen vises på TV2 Zulu her i foråret sideløbende med næste sæson af "Dybvaaaaad".

Dybvad leverede i fjord sit første solo og meget udsolgte show "Sjov mand - klam personlighed".

Næste kapitel i stand-up-karrieren er med one man showet "Er det ikke dig fra Dybvad?", om det minefelt han bevæger sig i som kendt komiker og tv-vært for ikke at blive for meget en del af den celebrity-kultur, han selv peger fingre ad. Kan det overhovedet lade sig gøre, når man selv er på forsiden af bladene?

Det bliver et gensyn med den charmerende men også pirrende humor, der har gjort Tobias Dybvad til en af tidens sjoveste komikere. Han formår som få at udfordre genren og vælger aldrig de lette løsninger. Det gør mødet med ham til en forrygende sjov og udfordrende oplevelse hvor intet er helligt.

Billetter fås på www.foderstoffen.dk eller på Billetten.dk's salgsstederl.

13:00 Pænt goddag til Thomas Dybvad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce