Indtil videre har politiet modtaget anmeldelser om 12 indbrud i Ryslinge i påsken - og et enkelt i Faaborg.

Ryslinge/Faaborg: Mens mange har nydt påsken med familiebesøg, påskefrokoster eller en lille ferie, så har der været anderledes travlt hos indbrudstyve, som i den grad har haft fokus rettet mod Ryslinge.

Her er der begået 12 indbrud, og ifølge lederen af lokalpolitiet i Faaborg-Midtfyn, Jens Friis Christensen, er indbruddene sket fra onsdag og frem til påskelørdag.

- Det er rigtig mange indbrud i en by som Ryslinge, og fremgangsmåden har været den samme. Det er vinduer, der er brudt op, oplyser Jens Friis Christensen, som har en stærk formodning om, at der er tale om de samme gerningsmænd.

- Nu skal vi have samlet rapporterne og have fundet ud af, om der er sikret nogle spor, men meget peger på, at det er de samme, der står bag, siger Jens Friis Christensen.

Indbruddene fordeler sig med to på Hybenvænget, to på Bellisvænget, to på Irisvænget samt to på Tyttebærvænget.

Desuden har tyvene også været på spil i Ærenlundsparken, på Valmuevænget og Enebærvænget samt på Hestehavevej.

Ved flere af indbruddene er der stjålet kontanter og smykker. Ved andre er der umiddelbart ikke stjålet noget.

Politiet hører meget gerne fra folk, som eventuelt har set noget mistænkeligt i Ryslinge i dagene omkring indbruddene. Oplysninger kan gives på telefon 114.

- Det kan eventuelt være en mistænkelig bil, som man har set i området, lyder det fra Jens Friis Christensen.

Foruden de 12 indbrud i Ryslinge bød påsken på et indbrud på Priorensgade i Faaborg.

Det blev begået skærtorsdag mellem klokken 21 og 21.30. Her blev en rude knust og efterfølgende blev en lampe stjålet.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.