112 flere køllesvingere i bakkerne

En flok nybegyndere er ved at blive introduceret til putting - og her er så beviset for, at der faktisk var solskinsdage i løbet af sommeren 2017. Foto: Privat

112 flere køllesvingere i bakkerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Faaborg Golfklub kunne notere en medlemsfremgang på næsten 25 procent i jubilæumsåret.

Faaborg: Hjulpet godt på vej af et attraktivt jubilæumstilbud til nye medlemmer lykkedes det for Faaborg Golfklub at få en meget markant vækst i medlemstallet i 2017, hvor klubben fejrede sit 25 års jubilæum.

Klubben kunne netto i 2017 byde velkommen til hele 112 nye spillere, så med udgangen af 2017 lyder medlemstallet på 582 aktive og 72 passive medlemmer. Det er en medlemsfremgang på næsten 25 procent.

Ud over fejringen af 25 års jubilæet, som i 2017 blev bakket massivt op af medlemmerne, har fokus i det forløbne år været på en forskønnelse af banen. Forskønnelsen er blevet udført i tæt samarbejde mellem baneudvalg, klubbens nye chefgreenkeeper Klaus Krogh og Skov- og Naturstyrelsen. Med forskønnelsen af banen i de smukke, kuperede Svanninge Bakker forventer bestyrelsen, at man kan tiltrække endnu flere gæstespillere i de kommende år.

Golfklubbens bestyrelse har dog ikke tænkt sig at hvile på laurbærrene. Af referatet fra generalforsamlingen i december fremgår det, at kræfterne i 2018 vil blive koncentreret om sponsorpleje og på tiltag, der skal tiltrække endnu flere medlemmer.

Og så skal klubben i øvrigt ud og finde en ny forpagter af Café Dalkilden, idet forpagteren igennem de seneste 11 år, Brian Westphael, har sagt op med virkning fra udgangen af februar. Forpagtningen indebærer ud over café/restaurantdriften mulighed for brug af festlokalet "Hestestalden" samt mulighed for "mad ud af huset".

112 flere køllesvingere i bakkerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce