11. sæson kører med teater i Korinth

Der er masser af teateroplevelser i Korinth Kulturhus - nu på 11. sæson. Arkivfoto

11. sæson kører med teater i Korinth

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Korinth: Teatret i Midten er i fuld gang med sin 11. sæson i de velkendte rammer i Korinth Kulturhus.

Næste forestilling er lørdag 27. januar, hvor Det Kommende Teater opfører forestillingen "Kopirummet", en nyskrevet dansk farce, hvor publikum møder en skøn og skæv blanding af karakterer derude i kopirummet.

Lørdag 27. marts opfører Teater Får302 "Faldet", som bygger på den franske forfatter Albert Camus' berømte hovedværk fra 1956.

Lørdag 14. april kommer Den Ny Opera med forestillingen "Piraterne fra Penzance", Gilbert & Sullivans uforglemmelige operette, som er et overflødighedshorn af sentimentale sørøvere, bøvede betjente, dejlige damer, tunghøre tanter, flotte fyre og gamle generaler.

Til alle tre stykker kan man krydre aftenen med "Teater-logen", hvor man får velkomst og spisning inden forestillingen og kaffe, kage og hyggeligt samvær bagefter.

Endelig må man ikke glemme årets familieforestilling, som er lørdag 24. februar, hvor Teater V opfører "Alting går i Nilfisk", en hyggelig og sjov lille musikalsk forestilling, hvor man følger to kvinder, der mødes på en bar i det indre København i 1960'erne. Publikum inviteres til at synge med på gamle danske hits som "Forelsket i København", "Hele ugen alene" og "To lys på et bord".

Billetter kan bestilles hos Ida Lindhardt på 62 65 13 01 eller www.teatretimidten.dk.

11. sæson kører med teater i Korinth

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce