06:00 Top-roste film i Helios


06:00 Top-roste film i Helios

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Faaborg: Både anmelderne og publikum er begejstrede for Helios' film i denne uge: "Jeg er Ingrid" - om Ingrid Bergmann - og Disneyfilmen "Inderst inde" om pigen Riley. "Inderst inde" er nummer to på både anmeldernes og brugernes top 10, "Jeg er Ingrid" er nr. 6 på anmeldernes liste. Ugens 3. store film i Helios, den danske "Krigen" med Pilou Asbæk, har endnu til gode at blive anmeldt: Den har premiere på torsdag.

"Krigen" handler om Claus, der er udstationeret i Helmand i Afghanistan. På en mission bliver han og hans mænd fanget i en farlig situation, og for at redde en såret soldat bomber han området, så en helikopter kan komme hurtigere frem.

I ruinerne finder man dræbte kvinder og børn. Efterfølgende vender han hjem til Danmark, til sin kone og tre børn, med en anklage for en krigsforbrydelse hængende over hovedet.

Filmen er instrueret af Tobias Lindholm.

Disneys 3D-familiefilm "Inderst inde" - der havde urpremiere i Cannes - fortæller om pigen Riley og de fem følelser, der får hende til at tænke og gøre enten det ene eller det andet. Den ene af dem - glæde - er det småt med: Riley er flyttet og savner sin gamle by og sine venner.

Rileys følelser er dog noget ganske særligt, og sammen drager de ud på et eventyr i forsøget på at gøre hende glad for sin nye tilværelse.

"Inderst inde" er instrueret af Pete Docter, og filmen vises med både dansk og original tale.

Dokumentaren "Jeg er Ingrid" giver gennem aldrig tidligere sete private optagelser, notater, breve, dagbøger og interviews med hendes børn et indblik bag facaden i Ingrid Bergmans bemærkelsesværdige liv.

Hun var en af de mest talentfulde skuespillerinder i Hollywoods guldalder og vandt hele tre Oscars.

06:00 Top-roste film i Helios

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce