- Nyt diskotek på folkeaktier

Diskotek 54 i Ringe, mens det stadig levede. Nu barsler en lille gruppe Ringe-borgere med at stable et nyt midtfynsk diskotek på benene.
Foto: Kim Rune

- Nyt diskotek på folkeaktier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her efter nytår går arbejdet med at give Ringe et nyt diskotek for alvor i gang. Start­kapitalen skal måske skaffes via folkeaktier

Ringe: Mere end to år er gået, siden Diskotek Club 54 - Felix Bar lukkede, da bygningen i Algade 54 stod for at skulle jævnes med jorden.

Siden har ønsket om et nyt midtfynsk diskotek rumlet, og her efter nytår trækker en snart et år gammel arbejdsgruppe så for alvor i arbejdstøjet for at give diskoteksplanerne liv.

En af idéerne er at sælge folkeaktier til for eksempel 1000 eller 5000 kroner stykket og på den måde rejse startkapital til et diskotek.

Det fortæller Knud Erik Bæklev, som er med i den tre-mands arbejdsgruppe, der i begyndelsen af 2009 blev nedsat af Ringes borgertænketank, Byforum.

Jagt på ledige lokaler

- Folkeaktier kunne være en måde at få projektet løbet i gang på. Men vi skal også rundt til de midtfynske erhvervsdrivende - særligt dem med teenagebørn - for at få dem med som investorer, lyder meldingen fra Knud Erik Bæklev.

I løbet af det seneste år har arbejdsgruppen undersøgt forskellige muligheder, når det gælder lokaler, og ifølge Knud Erik Bæklev er der faktisk muligheder i Ringe by, hvor et diskotek kan indrettes for rimelige penge.

Hvor det er, vil han dog ikke ud med.

Finanskrisen kom i vejen

At arbejdsgruppen ikke for længst er nået meget længere med diskoteksplanerne, forklarer Knud Erik Bæklev med sygdom, almindelig travlhed og så den allestedsnærværende finanskrise, der som bekendt har været skidt for investeringslysten alle steder i samfundet.

- Men nu går vi i gang, og når vi har lidt mere om for eksempel finansiering på plads, så skal vi også have nogle unge med, så det ikke kun er os voksne, som kommer til at indrette stedet, forklarer Knud Erik Bæklev.

Han regner med at kunne rekruttere et par unge til arbejdet blandt de 900, som har tilmeldt sig støttegruppen "Vi mangler et diskotek i Ringe" på internettets Facebook-netværk.

Club 54-forpagter med igen

Og i hvert fald stifteren af internetgruppen, Jan Danielsen, er klar.

- Ja, jeg vil da gerne være med, lyder det fra Jan Danielsen, der håber på, at et nyt diskotek kan rumme både et decideret natdiskotek og en mere rolig bar, som det var tilfældet med Club 54 - Felix Bar.

Med på holdet, hvis planerne realiseres, vil også være den tidligere Club 54-forpagter, Carsten Pedersen, der for længe siden sagde ja tak til at blive bestyrer på et nyt diskotek.

Måske åbning til efteråret

- Jeg er klar, og jeg har faktisk også fundet et par steder, et nyt diskotek kunne være, siger Carsten Pedersen, der i dag arbejder for en skilteproducent i Odense og desuden er konferencier for Ringe-firmaet RW Production.

Tilbage står spørgsmålet, hvornår et nyt midtfynsk diskotek i givet fald kan slå dørene op.

- Jeg tror, et realistisk bud er, at vi ville kunne åbne engang til efteråret, svarer Knud Erik Bæklev.

- Nyt diskotek på folkeaktier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce