- En soleklar nødvendighed


- En soleklar nødvendighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RINGE: Selv om borgmester Bo Andersen (V) ikke er i stand til at skjule sin vrede mod smedemester Per Mortensen, så afviser han kategorisk, at blacklistningen af den lokale håndværker bunder i personlig antipati mod manden.

- Jeg mener, det er en soleklar nødvendighed at afbryde samarbejdet md Per Mortensen, siger Bo Andersen.

- Hvis man sidder på et møde og griner højlydt, mens man hoverer over, at man har taget en vis legemsdel på kommunen, så er det klart, at sådan en person kan man ikke samarbejde med. Mage til frækhed har vi dog aldrig oplevet, forklarer Bo Andersen, der ganske vist ikke selv har deltaget i det møde, han refererer til.

- Nej jeg deltog ikke selv, for jeg ønsker ikke at sidde overfor den mand, fastslår borgmesteren.

Til grin for egne penge

Både blandt de kommunale topledere og i Teknisk Udvalg var der da også fuld enighed om, at den rigtige reaktion var at afbryde alt samarbejde med Per Mortensen.

- Hvis vi ikke agerede i en sådan situation, ville vi jo være til grin for skatteborgernes penge, så der var ikke noget at rafle om, siger Bo Andersen.

Borgmesteren mener ikke, at det var hans idé med brevet til institutionerne. I hvert fald opstod den i tæt samspil med de tekniske chefer. Samme opfattelse er Svend Erik Greve nået frem til, efter avisens omtale af sagen i går.

- Hvis jeg har sagt, at boykotten var borgmesterens idé, så må jeg have udtrykt mig forkert, beklager Venstremanden.

- En soleklar nødvendighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce