- Decentraliseret serviceniveau


- Decentraliseret serviceniveau

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I det høringssvar, som de fire midtfynske kommuner og Faaborg Kommune vil sende til indenrigsministeren angående den nye storkommune, er der indlagt en foreløbig vision for storkommunen Faaborg-Midtfyn. Den lyder:

"Kommunen skal være i konstant udvikling og have et højt decentraliseret serviceniveau. Kommunen skal være et eftertragtet bosted, der appellerer til brede målgrupper, og med mange aktive lokalområder. Der skal fortsat være et varieret og dynamisk erhvervsliv i kommunen, og turisme og oplevelser, der baserer sig på natur og vand, skal styrkes."

Høringssvaret foreligger nu som udkast, og heri understreges det også, at de fem kommunalbestyrelser skal samles i januar 2005 med henblik på at udforme den endelige fælles vision for sammenlægningskommunen.

I udkastet er det omstridte forslag om, at centraladministrationen/borgmesterfunktionen placeres i Ringe by, også med.

I øvrigt opfordrer de fem borgmestre ministeren til at sikre kommunerne en retfærdig økonomisk kompensation for sammenlægningsomkostningerne - ligesom borgmestrene slår fast, at de forventer, at der med kommunalreformen gennemføres det, de kalder "den nødvendige udligningsreform".

Faaborg Kommunes Økonomiudvalg skal diskutere udkastet på torsdag - umiddelbart inden ordlyden skal til endelig godkendelse på byrådsmødet samme aften - med start 18.30.

Læs den fulde ordlyd af udkastet til høringssvaret på www.fyens.dk.

- Decentraliseret serviceniveau

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce