- De ser ikke, at det brænder

Søren Clemmensen (K) kunne ikke acceptere forligsteksten og forlod forhnalingerne.

- De ser ikke, at det brænder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den konservative Søren Clemmensen begrunder, hvorfor han til sidst valgte at trække sig ud af budgetforliget.

Konservative Søren Clemmensen og Enhedslistens Morten Schjøtt er ikke med i budgetforliget.

Hvor Morten Schjøtt tidligt i forløbet meldte sig ud, så var Søren Clemmensen med helt frem til, at forligsteksten skulle formuleres.

- Det bliver så første gang i min 25 år lange karriere som lokalpolitiker, at jeg ikke er med i et budgetforlig. Jeg vil sådan set gerne gerne stemme for budgettet for 2019, men det er overslagsårene, den er gal med. Man er ikke indstillet på at bremse op. Men har brugt 25 mio. kroner af de 50 mio. kroner, som vi har i frie midler til at finansiere 2019-budgettet. Men i 2020 skal der effektiviseres og spares 150 mio. kroner, så jeg mener, at der skal bremses op allerede nu. Det er som om, man slet ikke er klar over, at det brænder, lyder det fra Søren Clemmensen.

Hvad skulle der til, hvis du skulle stemme for?

- Så skulle der bremses op. Vi har nogle store projekter i Faaborg med slagterigrunden og to store museer, der skal have driftsstøtte resten af deres levetid. Vi skal ikke skrinlægge dem, men vi skal vente, til vi har råd til dem. Vi skal sørge for, at kernevelfærden er i orden, inden vi går til signaturprojekterne, siger Søren Clemmensen.

- De ser ikke, at det brænder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce