- Carl Nielsen-projekt er ikke motiv for at få genåbnet Hestehavevej


- Carl Nielsen-projekt er ikke motiv for at få genåbnet Hestehavevej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sdr. Nærå-borger håber, at Carl Nielsen-projekt kan udvikle sig til et turist-mål.

Sdr. Nærå: Et ambitiøst projekt om at markere en Carl Nielsen-rute fra Nr. Lyndelse via Hestehavevej i Sdr. Nærå og til Søllinge handler i udgangspunktet ikke om at få genåbnet den spærrede Hestehavevej, der har været lukket nord for Møllehøjvej siden sommeren 2015. Det fastslår hovedarkitekten bag forslaget om en spillemandsrute, Birthe Vingum Jensen, der har søgt om penge til projektet fra kommunens såkaldte borgerbudgetpulje.

Ifølge Birthe Vingum Jensen er hensigten med projektet at synliggøre det bedste af byen for både tilflyttere, lokale borger og turister. Hun er utilfreds med en artikel avisen i mandags, hvor det konkluderes, at hun vil bruge "Carl Nielsen som murbrækker" til at få fjernet vejspærringen. Dén tilgang til projektet er ifølge Birthe Vingum Jensen forkert.

- Det er ikke mit motiv at lave det her projekt for at få Hestehavevej åbnet, fastslår hun og tilføjer, at hun er optaget af en god udvikling for byen som helhed og også har deltaget i det kommunalt igangsatte udviklingsarbejde Vores Egn.

Selv om en genåbning af Hestehavevej ifølge Birthe Vingum Jensen ikke er motivet for Carl Nielsen-projektet, så er en genåbning efter hendes mening til gengæld en afgørende forudsætning.

- Hvis der er opbakning til idéen, kan det udvikle sig til et ambitiøst turistprojekt, som forhåbentlig kan samle lokale kræfter om at få genskabt det smukke landsbymiljø uden en antiterrorlignende vejspærring, siger Birthe Vingum Jensen og tilføjer:

- Projektet er et bud på en åbning til natur- og kulturhistoriske lokale steder formidlet ad en oplevelsesrute/spillemandsrute sat ind i en fortælling om Carl Nielsen. Rutebeskrivelse og skiltning på udvalgte steder er efter vores overbevisning det, der fremmer tilgangen til det attraktive for både lokale borgere og turister. Ulykkeligvis er byen og landskabet skæmmet af en bom på Hestehavevej, som vi forhåbentlig får fjernet, så vi kan komme i gang med at udvikle vores område.

- Carl Nielsen-projekt er ikke motiv for at få genåbnet Hestehavevej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce