- By og havn skal hænge bedre sammen

Grafik: Gert Ejton

- By og havn skal hænge bedre sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tænketanken Task Force Faaborg har afgørende finger med i spillet om Faaborgs nye masterplan

FAABORG: Havn og bycentrum skal hænge bedre sammen i fremtiden, hvis Faaborg skal gøres endnu mere interessant som handels- og turistby.

Det mener afdelingsleder i kommunens udviklingsafdeling, Mai-Britt Helle Jensen, som for tiden arbejder med et forslag til den såkaldte masterplan for Faaborgs fremtidige udvikling, som skal vedtages politisk næste år.

I dag er Faaborgs bycentrum og havnen for meget "hver for sig", mener Mai-Britt Helle Jensen, og derfor skal der i de kommende år ses på, hvordan de små gader, der fører mellem by og havn, kan gøres mere indbydende.

- Det gælder om at gøre opmærksom på, at der er noget at komme efter oppe i byen, for de mennesker der er på havnen, siger Mai-Britt Helle Jensen.

Hun vurderer, at små faktorer som belægningen i gaderne, belysning og måske rindende vand kan være med til at gøre overgangene mellem by og havn mere naturlige.

Tirsdag aften blev skitsen til en masterplan for Faaborg præsenteret for Faaborg Handelsstandsforening, men allerede i begyndelsen af september rundede masterplanforslaget borger-tænketanken Task Force Faaborg, der blev nedsat sidste sommer med en række kendte og indflydelsesrige faaborgensere som medlemmer.

Og før forslaget til en masterplan præsenteres for politikerne i kommunalbestyrelsen skal Task Force Faaborg endnu engang tage stilling til idéerne - på et møde i november.

- By og havn skal hænge bedre sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce