Wegetti lukket og slukket


Wegetti lukket og slukket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle medarbejdere blev fritstillet efter afsløringer i DR. Bo Lavstsen er tilbage på Fyn.

Cateringkokken Bo Lavstsen og hans samarbejdspartnere har tilsyneladende lukket og slukket for de mange aktiviteter i Korsør og i Næstved, efter DR's forbrugerprogram Kontant i marts 2008 ubarmhjertigt udstillede de metoder, der blev anvendt for at narre penge fra kunder og leverandører.

Ansatte i onlinebutikken Wegetti, der havde base i Næstved, blev ifølge Fyens Stiftstidendes oplysninger samlet dagen efter tv-udsendelsen. Her meddelte Bo Lavstsen, at tv-eksponeringen var ødelæggende - alle var fritstillet - butikken lukkede.

Og i starten af april blev cateringvirksomheden i Korsør også lukket, og de 15 ansatte var henvist til at få deres løn fra Lønmodtagernes Garantifond.

Stort set samtidig blev Bo Lavstsens og samleveren Henrik Haugberg Madsens pragtvilla på Udsigtsbakken i Næstved lejet ud.

Fyens Stiftstidende har i det seneste år fulgt Bo Lavstsens cateringforretning, der med base i den gamle Mc'Donaldsbygning på Storebæltsvej i Korsør solgte frokost- og festbuffetter under navne som Kurt Kok, Simons lige til døren etc.

En række leverandører - heraf flere fynske - blev snydt for betaling i den forbindelse.

Sideløbende med dette var der altså også gang i onlineselksabet Wegetti, der lancerede et L'easylignende koncept, som udlejede eller solgte forbrugerelektronik og designermøbler.

Wegetti blev sidste år markedsført yderst aggressivt i en række af landets største skrevne medier. Det kneb dog med betalingen for de mange og dyre annoncer, som alle var bestilt af annonceselskabet Recon Reklame ApS.

Det selskab lukkede næsten lige så pludseligt, som det åbnede, og som næsten alle andre selskaber, der har relation til Lavstsen og Haugberg Madsen, er det i dag under konkursbehandling.

Comeback til Fyn

Ifølge Fyens Stiftstidendes oplysninger er der ikke sket politianmeldelser i forbindelse med de to seneste års mange aktiviteter på Sjælland, men Haugberg Madsen og Lavstsen er sammen med Haugberg Madsens tidligere samlever Hanne Dahl Riisbjerg og fem andre på anklagebænken i en større retssag om bedrageri, moms- og skattesvindel, der i øjeblikket kører ved Københavns Byret.

Dømmes de i fuldt omfang i denne sag, kan det udløse langvarige fængselsstraffe. Sagen forventes afsluttet i december 2008.

Under punkt 70 i det omfattende anklageskrift, er Henrik Haugberg Madsen og Bo Lavstsen i øvrigt tiltalt for bedrageri og dokumentfalsk med relation til ejendommen Trunderupvej 67, der ligger ved Trunderup i Assens Kommune.

Falsk faktura

Ifølge anklageskriftet skulle parret have lavet en falsk faktura på 420.000 kroner for asbestsanering og forskalningsarbejde udført på ejendommen. Fakturaen skulle angiveligt bruges til at lave forsikringssvindel mod Alm. Brand.

Fyens Stiftstidende har på det seneste fået flere henvendelser om, at parret atter er vendt hjem til Fyn og har bosat sig netop på ejendommen Trunderupvej 67.

Ifølge CVR-registeret er Henrik Haugberg Madsens ekshustru Hanne Dahl Riisberg også registreret på denne adresse.

Ifølge tingbogen har ejendommen siden 25. juni 2003 været ejet af skiftende selskaber, som Bo Lavstsen kontrollerer. Siden 10. marts 2006 har den været ejet af selskabet XBL 01 ApS., der er Bo Lavstens.

Ejendommen brændte i øvrigt, kort efter Bo Lavstsen havde overtaget den, nemlig den 26. september 2003.

Wegetti lukket og slukket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce