Vokseværk hos Djøf


Vokseværk hos Djøf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen fagforeningskrise hos Djøf: Højtuddannede strømmer til - fremgangen er i år på 2200 medlemmer til i alt 56.000.

Al snak om fagforeningskrise manes i jorden hos fagforbundet Djøf. Medlemmerne strømmer til - i år har 2200 flere meldt sig ind i juristernes og økonomernes fagforbund, og det svarer til en fremgang på fire procent.

Formanden for Djøf, Finn Borch Andersen, siger, at fagforbundet har fundet en cocktail, der virker.

- Vores udvikling modbeviser den megen snak om, at fagbevægelsen generelt er i krise. Vores medlemsfremgang ligger bredt fordelt hos både unge studerende og erhvervsaktive. siger Finn Borch Andersen.

Efter nytår tager medlemstallet endnu et hop opad. Her fusionerer Djøf med C3 ledelse og økonomi - det tidligere Civiløkonomerne. Det giver knap 14.000 medlemmer og bringer det samlede medlemstal i Djøf op på 70.000.

- Flere medlemmer giver os et stærkere fundament for, at vi med større vægt tale de højtuddannedes sag. Eksempelvis om behovet for at regeringen tager nye initiativer for at få de mange nyuddannede akademikere i job. Det seneste år er ledigheden blandt nyuddannede blevet fordoblet, og vi risikerer at tabe en årgang eller to, hvis ikke der sker noget, siger Finn Borch Andersen.

Vokseværk hos Djøf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce