Virksomhederne skeler ikke til kommunegrænser

- Vi er sat i verden for at understøtte virksomhederne, siger Jens Heimburger, der er formand for Udvikling Fyn. Arkivfoto: Robert Wengler

Virksomhederne skeler ikke til kommunegrænser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvis man skal dele tingene op efter kommunegrænser, vil arbejdet blive besværligt, mener Jens Heimburger, der er formand for Udvikling Fyn.

Når erhvervssamarbejdet i Udvikling Fyn vurderer en businesscase, så skeler man ikke til kommunegrænser. Heller ikke selv om det kun er fem af de fynske kommuner, der har tilsluttet sig samarbejdet. Det fortæller Jens Heimburger, der er administrerende direktør for Dansk Generationsskifte og formand for Udvikling Fyn.

- Fra bestyrelsens side har vi fra dag et betragtet Fyn som én enhed. Vi er sat i verden for at understøtte virksomhederne, og her er der ingen, der går og tænker i kommunegrænser, når der skal ansættes folk i hverdagen, siger han.

På den måde er det også lettere at hjælpe og arbejde for de mere end 400 virksomheder, der er tilknyttet klyngerne, mener formanden.

- Derfor skeler vi ikke til, om en virksomhed ligger i den ene eller anden kommune, hvis der er en god case. Den klare tilgang til tingene har gjort, at vi i Udvikling Fyn har skabt veldokumenterede resultater i samtlige fynske kommuner. Uanset om den enkelte kommune er med eller ej, siger han.

Ifølge Jens Heimburger har Udvikling Fyn ingen planer om at agitere for at få flere med i samarbejdet.

- Det er ikke en del af vores dagsorden, at vi skal bruge en masse ressourcer på at få de andre med. Borgmestrene mødes jo i mange forskellige fora, og det vil da undre mig, hvis de ikke udveksler erfaringer. Men selvfølgelig er det bedre, hvis der var fuldt hus og alle var med i samarbejdet. Det kan man ikke stille spørgsmålstegn ved, siger han.

Virksomhederne skeler ikke til kommunegrænser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce