Virksomhed: Kvinder er bedst


Virksomhed: Kvinder er bedst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når konsulentvirksomheden Accenture ansætter nye medarbejdere, skeler virksomheden ikke til, om ansøgeren er mand eller kvinde. Men når den udvalgte har første arbejdsdag, kan forskellen alligevel mærkes.

- Kvinder er bedre til at tage del i virksomhedens sociale liv fra start af. Både mænd og kvinder er fagligt meget professionelle, men mændene har en tendens til at være det på bekostning af de sociale aspekter, fortæller Thorbjørn Nielsen, der står for rekruttering hos Accenture.

Som ny medarbejder hos Accenture gennemgår man først en to- eller tredages introduktion til firmaet. Virksomheden har en mentorordning, hvor hver ny medarbejder får tilknyttet en af Accentures ældre medarbejdere til at hjælpe vedkommende i sit videre karriereforløb. Ud over mentorordningen har Accenture en buddyordning, som efter amerikansk inspiration sætter en nyansat og en fastansat medarbejder sammen til et team i håb om at skabe et socialt netværk.

- Eftersom vi er en konsulentvirksomhed, hvor folk er meget ude af huset, er det vigtigt, at nye medarbejdere hurtigt får et netværk i virksomheden og nogle at sparre med. Det er afgørende for at falde til her, siger Thorbjørn Nielsen.

Han mener dog generelt, at folk er gode til at gøre en indsats for at falde til.

Accenture ansætter omkring 100 nye medarbejdere hvert år. I øjeblikket er der 434 ansatte.

Virksomhed: Kvinder er bedst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce