Vestas fik rekordresultat


Vestas fik rekordresultat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vestas opnåede det bedste resultat til dato i 2009 på trods af finanskrisen. Alligevel nedjusterer koncernen forventningerne til 2010.

Vindmøllekoncernen Vestas trodser krisen og opnåede det bedste resultat til dato i 2009. Vestas resultat før skat lød på 800 millioner euro - eller knap seks milliarder danske kroner.

Koncernens omsætning steg 10 procent til knapt 50 milliarder kroner.

Alligevel skruer Vestas forventningerne ned til 2010, da ordrerne er kommet senere i hus end forventet. Vestats forventer, at de fleste penge først kommer i kassen i anden halvdel af 2010.

Vestas erkender blankt i forbindelse med sit regnskab, at ordreindgangen i 2009 blev væsentligt lavere end planlagt. Selskabet måtte også derfor med onsdagens regnskab nedjustere sine forventninger til næste år.

- Det er først her i begyndelsen af 2010, at bankfinansieringsmarkedet for alvor synes på vej mod en normalisering, idet bankerne i dag dog er væsentlig mere kritiske og dokumentationskrævende end før, hedder det i regnskabet.

Med sidste års gode resultat, er Vestas rykket et skridt nærmere de fastsatte mål om blandt andet en årlig vækst på 15 procent og en omsætning på 15 milliarder i 2015, hedder det i regnskabet.

Vestas fik rekordresultat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce