Jerry Vinther afløser Karsten Kjærby som formand for Lederne Fyns 8236 medlemmer.

De godt 8000 medlemmer af Lederne Fyn, der organiserer ledere inden for både det private erhvervsliv og det offentlige, fik torsdag aften ny formand. Her blev Jerry Vinther valgt til posten, hvor han afløser Karsten Kjærby, der har været formand siden 2004 og ikke ønskede at fortsætte.

Jerry Vinther arbejder som viden- og udviklingschef ved erhvervsakademiet Lillebælt, hvor hans fokus er velfærds- og sundhedsteknologi. Han har været medlem af Lederne i mere end ti år og har siddet i bestyrelsen i sammenlagt otte år. Lederne på landsplan har 19 afdelinger cirka 104.000 medlemmer.

Den nye formand, der er uddannet produktionsingeniør, begyndte karrieren som rådgivende konsulent ved DSB Gods. Senere kom han til Odense Kommune, hvor han gennem ti år havde ledende stillinger inden for både beskæftigelses- og handicapområdet. Han har også været direktør hos bl.a. Teknologisk Institut og DTI Robotics.

Karsten Kjærby, som han afløser, arbejdede i en årrække på Albani og sad i Odense Byråd i perioden 2006-2010 for Konservative.

 

 

 

  • kolofon billede

    Af:

    Redaktionschef for områderne aktualitet, samfund og erhverv i Fyens Stiftstidende. Skriver ledere og andre artikler.