VVS-branchen: Unge vælger os


VVS-branchen: Unge vælger os

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter en uge med skriverier om unge, der fravælger VVS-uddannelserne i Syddanmark, tager brancheorganisationen TEKNIQ Installatørernes Organisation til genmæle.

Det passer ikke at færre unge fravælger VVS-uddannelserne, som P4 har fremstillet det i den forløbne uge, skriver brancheorganisationen TEKNIQ Installatørernes Organisation i en pressemeddelelse.

– Det er ikke en virkelighed, som jeg kan genkende. Og det er et enormt ærgerligt billede at stille op i en tid, hvor mange unge er i færd med at vælge uddannelse. Det er muligt, at mange har et forkert billede af, hvad en vvs’er laver. Men så er opgaven at oplyse om dette – både over for de unge og over for studievejlederne, siger Gustav Petersen, formand for TEKNIQ-råd Syddanmark.

Der har tværtimod været en stigning i antallet af unge, der laver uddannelsesaftaler med virksomheder i VVS-branchen.

I 2012 har der været en stigning på 12 procent i antallet af uddannelsesaftaler i Region Syddanmark, ligesom der på EUC-Vest (erhvervsuddannelsescenter red.) i Esbjerg har været en stigning i antal uddannelsesaftaler i VVS-branchen på 30 procent fra 2011 til 2012, skriver brancheorganisationen.

VVS-branchen: Unge vælger os

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce