Nykredits topchef kommer ikke til Odense onsdag aften som planlagt.

Administrerende direktør Michael Rasmussen skulle have mødtes med kreditforeningens fynske kunder på et møde i Odense onsdag klokken 17. Her skulle han have forklaret de utilfredse kunder, hvorfor deres priser skal stige.

Men det møde bliver ikke til noget. Det meddeler Nykredit i en besked på den Facebook-invitation, som man har udsendt til arrangementet.

Beskeden lyder:

"Kære alle
Vi bliver desværre nødt til at flytte mødet i aften. Af private årsager er Michael Rasmussen blevet forhindret.
Vi har arrangeret et nyt møde den 14. marts samme tid og samme sted. Vi håber, at så mange som muligt af jer vil dukke op.
Vh Nykredit."

  • Byline

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidende/Fyens.dk og skriver især artikler om det fynske erhvervsliv. Tidligere har jeg arbejdet på Dagbladet Børsen, Månedsmagasinet Penge og Privatøkonomi, Aalborg Stiftstidende og Dagbladet i Roskilde. Jeg er medlem af bestyrelserne for Odense Journalistforening og for KFUM-Spejderne Gråbrødre Gruppe i Odense. Jeg er født i Fredericia men bor nu i Åløkkekvarteret i Odense i et gammelt hus, som jeg ejer sammen med min kone, der er freelancejournalist og især arbejder for Fagbladet 3F. Vi har to voksne børn.

Mere om emnet

Se alle
Jyske Banks boligkunder må forberede sig på højere gebyrer

Jyske Banks boligkunder må forberede sig på højere gebyrer

Jyske Bank gnider salt i realkreditsåret

Jyske Bank gnider salt i realkreditsåret

29 procent: Realkredit Danmark hæver bidragssats

29 procent: Realkredit Danmark hæver bidragssats