Underskud i plastposerne


Underskud i plastposerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mondi-fabrikken i Nyborg kæmper med hård konkurrence og vanskeligt arbejdsmarked

Emballagefabrikken Mondi Packaging Nyborg A/S, det tidligere Neoplex, befinder sig i benhård konkurrence på et ophedet dansk arbejdsmarked.

Det resulterede sidste år i en alvorlig øretæve på bundlinjen.

Virksomheden, der udvikler og producerer indkøbsposer og plastemballager til fødevareindustrien, kom ud med et underskud, der var 10 millioner dårligere end året før, nemlig et minus før skat på knap fem millioner kroner. Resultatet efter skat blev et underskud på 1,9 millioner kroner.

Omsætningen blev med 279 millioner kroner lidt dårligere end i 2006. Regnskabet får af ledelsen karakteren utilfredsstillende.

Tilbagegangen forklares i ledelsesberetningen med øget konkurrence i markedet, som fortsat er præget af europæisk overkapacitet og import fra lavtlønslande.

Desuden har det ikke været muligt at videreføre stigninger i omkostninger til råvarer og energi til kunderne, så indtjeningen har været under hårdt pres.

Udskiftninger i staben

Selskabet peger desuden på, at situationen på det ophedede danske arbejdsmarked har påvirket resultatet i negativ retning.

Der har været en stor udskiftning af personale. Det har givet øgede omkostninger til oplæring og træning af nye medarbejdere.

I konsekvens heraf er der taget flere initiativer for at forbedre produktiviteten og fastholde medarbejderne.

Selskabet venter et vanskeligt 2008, men har dog med en bedre dataunderstøtning forventninger om en fremgang i resultatet.

Underskud i plastposerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce