Udviklingschefen i Odense stopper

Janus Krarup begyndte i jobbet som Odenses udviklingsdirektør 1. august sidste år - nu har han lavet en fratrædelsesordning med kommunen.
Foto: Carsten Bundgaard

Udviklingschefen i Odense stopper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Janus Krarup fratræder sin stilling efter mindre end 10 måneder.

Odense: Udviklingschefen i Odense Kommune, Janus Krarup, stopper med øjeblikkelig virkning.

Efter mindre end 10 måneder på posten har han lavet en fratrædelsesordning med kommunen, som i stedet sætter den hidtidige vækstchef i Udvikling Odense, Mads Graves Larsen, i spidsen for projektet.

Mads Graves Larsens vigtigste opgave bliver i første omgang at stå i spidsen for Udvikling Fyn - et fælles fynsk tiltag inden for erhvervs- og turismeområdet, som skal bringe Fyn i top tre målt på velstand i løbet af de næste 10 år.

- Mads Graves Larsen har trukket en stor del af læsset i arbejdet med at etablere Udvikling Fyn, og han har et indgående kendskab til alle væsentlige interessenter samt til visionerne og ambitionerne. Samtidig er han en netværksopbygger ud over det sædvanlige. Han har derfor de kompetencer, der skal til for at sikre, at samarbejdet i Udvikling Fyn kommer godt fra start, siger stadsdirektør i Odense, Jørgen Clausen, i en pressemeddelelse.

Udvikling Fyn har en bestyrelse, men er ikke formelt dannet endnu. Det ventes at ske uden problemer 1. juli.

Bestyrelsesformanden i Udvikling Fyn, C.C. Nielsen, siger:

- Det er afgørende med en stærk mand i spidsen for arbejdet i den kommende tid. Jeg kender Mads Graves Larsen som en person, der har de fynske dagsordener helt inde under huden. Det giver sig udslag i et enormt fagligt og personligt engagement i at skabe vækst og udvikling på Fyn, og det er præcis det, der er brug for nu.
Fakta
- Det er afgørende med en stærk mand i spidsen for arbejdet i den kommende tid.

Udviklingschefen i Odense stopper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce