USA, Italien og Kina: Odense-firmaer åbner kontorer i øst og vest

Adm. direktør Thomas Visti lancerede fynske MIR's nye kontor i Shanghai midt på ugen, så de lokale kinesiske kunder nu har direkte adgang til den fynske mobilrobot. Visti og resten af delegationen fra Fyn er blevet i Shanghai, hvor der i denne uge også har været afholdt en stor robot- og automationsmesse. Foto: MIR

USA, Italien og Kina: Odense-firmaer åbner kontorer i øst og vest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Robotkunder i Kina, USA og Italien får lokal adgang til fynske gribere, mobile logistikrobotter og robotarme fra Odense, efter at firmaerne On Robot, Mobile Industrial Robots og Universal Robots har åbnet kontorer i Texas, Shanghai og Torino i løbet af den seneste korte tid.

Fynske gribere, mobilrobotter og robotarme får i disse tider endnu flere salgskanaler i det store udland, når tre fynske firmaer i disse uger åbner kontorer og ansætter i både øst og vest.

Hos den største fynske robotvirksomhed, Universal Robots, har den øverste chef i denne uge haft travlt med at præsentere regnskabet for 2017, hvor UR fik endnu mere fart på de udenlandske markeder.

Tendensen fortsætter i 2018, og allerede i den kommende uge rejser den adm. direktør Jürgen von Hollen sydpå igen for at åbne Universals nye kontor i Torino i Italien.

- Jeg har brugt 70 procent af min tid i 2017 i fly, sagde han i sidste uge til Fyens Stiftstidende - og han fortsætter altså med de mange flyrejser i år også.

UR er nået op på 22 udenlandske kontorer, men det er ikke kun den succesfulde robotarm, der sætter sit logo på kontorbygninger rundt omkring i verden.

Mobile robotter og gribere

Den mobile logistikrobot fra Mobile Industrial Robots har på rekordtid også etableret sig i en lang række lande med salgspartnere og deciderede kontorer i Tyskland, Barcelona i Spanien, New York i USA og har nu også fået et salgskontor i Shanghai i Kina på plads.

Åbningen af kontoret blev markeret i sidste uge, hvor en række medarbejdere anført af adm. direktør Thomas Visti havde taget turen østpå for at markere åbningen af det nye salgskontor.

Endnu et nyt kontor er på vej i San Diego i år på vestkysten af USA, så det store amerikanske marked både er dækket fra øst og vest.

Netop Thomas Visti har en fortid som salgsdirektør i Universal Robots og har aldrig lagt skjul på, at han har taget mange af sine kontakter fra den tid med over i MIR, hvor man har brugt samme metode til at udvide salgs- og forhandlernetværket til hele verden.

Visti har også en ejerandel i en tredje robotvirksomhed, som i øjeblikket etablerer sig i USA. On Robot, som laver gribere til robotarme som Universal Robots, har netop ansat Kristian Hulgaard til deres kontor i Texas. Kristian Hulgard i øvrigt tidligere ansat i Universal Robots, hvor stifteren af On Robot, Bilge J. Christiansen, også har arbejdet som udvikler tidligere.

Udover kontoret i Nordamerika har On Robot, der i øvrigt også har tidligere UR-chef Enrico Krog Iversen som adm. direktør og investor, kontor i Danmark, Kuala Lumpur og et på vej i Tyskland.

USA, Italien og Kina: Odense-firmaer åbner kontorer i øst og vest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce