Tv-vært erkender: Jeg har slettet PC-filer


Tv-vært erkender: Jeg har slettet PC-filer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendt tv-vært erkender at have slettet filer fra sin narkosigtede kærestes computer.

Retssagen mod en tidligere tv-vært på KRIMI5 er gået i gang, og i retten erkender hun, at hun har slettet filer på sin narkosigtede tidligere kærestes computer.

Filer, som politiet mener, kan have været af afgørende betydning i sagen.

Det er kommet frem under retsmødet ved Retten i Roskilde, hvor værten står tiltalt for at have hjulpet sin daværende kæreste KP med at bortskaffe beviser i en af Danmarkshistoriens største narkosager.

Det skal blandt andet være sket ved, at hun "ledte efter og kom i besiddelse af KP's computer, slettede filer og programmer på denne", lyder det i anklageskriftet.

Den kvindelige tv-vært medgav i retten, at hun havde slettet visse filer på KP's computer, men at der kun var tale om private filer, som ikke havde forbindelse til sagen.

Samtidig afviste hun, at hun burde have vidst, at politiet kunne være interesseret i computeren.

- Hvis der havde været noget, som jeg troede politiet kunne bruge, ville jeg have kontaktet politiet. Men jeg undersøgte ikke, hvad der var på computeren, for det var hovedsagelig mine ting, siger hun.

Samtidig er hun tiltalt for at have været i kontakt med sin tidligere kæreste i fængslet.

Hun forklarede, at hendes daværende kæreste, mens han sad i fængsel, ringede til søsterens telefon og bad hende købe en telefon med taletidskort.

Det gjorde hun, og her indkodede hun hans nummer under "Line", og derefter havde de to daglig kontakt.

- Men vi talte ikke om sagen. Vi har talt om vores liv og vores drømme. Og om, hvorfor vi ikke skulle være sammen. Det havde vi ikke fået gjort tidligere, sagde hun.

Den kendte tv-vært er klædt i en cardigan, blå jeans og en hvid top. Hun svarede kortfattet på de mange spørgsmål fra anklageren, Sune Ploug Sørensen.

Tv-værten blev kendt, da hun i 2008 som kriminalreporter på Ekstra Bladet gik undercover som 13-årige "Baby-May" og på den måde afslørede flere børnelokkere.

Senest har hun været ansat som kriminalvært på tv-programmet KRIMI5.

Tv-stationen holdt i første omgang fast på værten trods sagen, men hun stoppede senere - angiveligt efter pres fra politiet.

Der ventes dom senere tirsdag.

Tv-vært erkender: Jeg har slettet PC-filer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce