Tryg skifter ud på ledelsesgangen


Tryg skifter ud på ledelsesgangen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trygs koncerndirektør for Skade, Birgitte Kartman, fratræder. Direktør Jesper Joensen konstitueres.

Forsikringsselskabet Tryg skal nu se sig om efter en ny koncerndirektør med ansvar for Skade. Den hidtidige direktør, Birgitte Kartman, fratræder nemlig sin stilling, oplyser forsikringsselskabet.

- Da jeg tiltrådte 1. januar 2009, lovede jeg mig selv at stoppe, mens legen er god. Nu er tidspunktet kommet, hvor jeg vil prioritere andre ting i livet, siger Birgitte Kartman om sin beslutning.

Direktør Jesper Joensen konstitueres som koncerndirektør for Skade indtil årets udgang, hvor en permanent afløser ventes at være fundet.

Jesper Joensen er 49 år, uddannet agrarøkonom og har tidligere haft ansvaret for Salg Privat og Erhverv Danmark samt Skade Danmark.

Jesper Joensen har senest været direktør for Tjenestemændenes Forsikring og Partneraftaler Privat i Tryg - en stilling han vender tilbage til, når en permanent løsning i Skade er fundet.

- Jespers primære opgave bliver at sikre, at vi fastholder en høj kvalitet i skadebehandlingen, samtidig med at vi realiserer den treårige besparelsesplan for Skade, som frem mod 2015 skal sænke vores omkostninger med 600 millioner kroner, siger koncernchef Morten Hübbe og tilføjer:

- Vi er kommet godt i gang, og det skal Birgitte Kartman have stor ros for.

Med tre millioner kunder, 4000 ansatte og bruttoindtægter på 20,3 milliarder kroner årligt er Tryg det næststørste forsikringsselskab i Norden.

Tryg skifter ud på ledelsesgangen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce