Et væld af nye kvalitetsrestauranter er åbnet i Odense i de senere år. Men tilsyneladende stiger fynboernes appetit i samme hast, for det ser ikke ud til, at der er tegn på overforsyning.

- Kan det dog blive ved at gå, spørger odenseanerne hinanden, når endnu en ny restaurant åbner med personlig betjening, interessante retter, godt køkken-håndværk og...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Byline

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidende/Fyens.dk og skriver især artikler om det fynske erhvervsliv. Tidligere har jeg arbejdet på Dagbladet Børsen, Månedsmagasinet Penge og Privatøkonomi, Aalborg Stiftstidende og Dagbladet i Roskilde. Jeg er medlem af bestyrelserne for Odense Journalistforening og for KFUM-Spejderne Gråbrødre Gruppe i Odense. Jeg er født i Fredericia men bor nu i Åløkkekvarteret i Odense i et gammelt hus, som jeg ejer sammen med min kone, der er freelancejournalist og især arbejder for Fagbladet 3F. Vi har to voksne børn.

Mere om emnet

Se alle
1
Sådan overlever Odenses gode restauranter: Ikke kun østers og foie gras

Sådan overlever Odenses gode restauranter: Ikke kun østers og foie gras

Pæne overskud: Stjernerestauranter kan godt tjene penge

Pæne overskud: Stjernerestauranter kan godt tjene penge