Tre-For bag klima-tilbud til skoler


Tre-For bag klima-tilbud til skoler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Energiselskab tilbyder energiundervisning til 35.000 elever

Energiselskabet Tre-For tilbyder nu 35.000 lever i Trekantområdet klima- og energiundervisning

Når klokken ringer ind til næste skoleår, har alle Trekantområdets skoler mulighed for at supplere undervisningen med et nyt undervisningsforløb, der skal lære eleverne om alt fra energikilder til klimaforandringer.

Undervisningsforløbet er udviklet af Tre-Fors energirådgivere i samarbejde med Økolariet i Vejle og er målrettet de forskellige klassetrin fra 0.–9. klasse.

- Tre-For har valgt at blive en aktiv medspiller, når det gælder om at styrke de naturvidenskabelige fag. På den måde kan Tre-For styrke samarbejdet mellem folkeskolerne, friskolerne og privatskolerne i forsyningsområdet, forklarer energirådgiver Signe Kristensen.

Formålet med samarbejdet er at give den viden, som genereres hos Tre-For, videre til skolerne, lærerne og ikke mindst eleverne.Eleverne i 0.-3. klasse vil komme til at arbejde med el på en kreativ og nytænkende måde, mens 4.-6. klasse skal arbejde med vind og vand. Endelig er der for de ældste klasser udviklet et spil, som eleverne skal spille på en iPad.Spillet skal være med til at udfordre elevernes viden om bl.a. forskellige klima- og samfundsmæssige problemstillinger.

Programmet vil i den kommende tid blive tilbudt de i alt ca. 130 skoler og 35.000 elever i Trekant-området, og det er nu op til lærerne i området at tage imod tilbuddet og indarbejde det i undervisningen.

Tre-For bag klima-tilbud til skoler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce