Totalbanken tabte på ejendomme


Totalbanken tabte på ejendomme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trods et skidt første halvår fastholder Totalbanken sin resultatforventning

"Efter en nøje gennemgang af bankens udlån og garantier, herunder ejendomsrelaterede engagementer, kan konstateres et nedskrivningsbehov, som er større end forventet ved indgangen til året. Behovet skal ses i sammenhæng med konjunkturudviklingen og retter sig mod få, større engagementer."

Således skriver Totalbanken i sit netop offentliggjorte halvårsregnskab, og banken har altså ligesom Fionia Bank måttet indkassere nogle tab på ejendomsengagementer.

Banken nedskriver med 12. mio. kroner, og dermed er der ifølge direktør Ivan Sløk ryddet op i det værste.

- Vi har været igennem vores engagementer med en tættekam, og vi har ingen forventninger om, at vi skal nedskrive yderligere 12 mio. kroner i andet halvår, siger han.

Blandt andet derfor fastholde Totalbanken sin resultatforventning for hele 2008 på 55-60 mio. kroner før skat, selvom resultatet for 1. halvår blot blev 18 mio. kroner før skat

Optimismen bunder også i, at banken har formået at fastholde en basisindtjening, der matcher 2007. Selvom gebyr og provisionsindtægterne er faldet lidt, så er netto rente- og gebyrindtægterne steget med cirka fem mio. kroner.

Totalbanken tabte på ejendomme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce