Tøjsucces: Fynsk iværksætter på talentliste

Konrad Kierklo har ikke ligget stille, siden han blev foto­graferet til Fyens Stiftstidende i 2010. Nu er han med på Forbes liste over de mest succesfulde unge inden for e-handel og detail. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Foto: Birgitte Carol Heiberg

Tøjsucces: Fynsk iværksætter på talentliste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stifter af tøjsitet Miinto er på Forbes-liste over 30 talentfulde unge inden for e-handel

Da Fyens Stiftstidende i 2010 interviewede Konrad Kierklo, havde han en sort Lamborghini-sportsvogn med et prisskilt på tre millioner kroner som baggrund på sin pc-skærm.

- Det er godt at have noget at drømme om, sagde han dengang.

Det var i 2010, og siden er der sket meget for den unge iværksætter, som med en baggrund som handelsstuderende på Tietgenskolen, havde lanceret tøjsitet Miinto.dk året før.

Siden er det gået stærkt, og nu er Konrad Kierklo så kommet på Forbes' liste over 30 talenter under 30 år i kategorien detail og e-handel.

Forbes præsenterer en række under 30 år-kategorier, hvor Kierklo altså har fået plads i den ene.

Sammen med barndomsvennen Mike Radoor startede Konrad Kierklo i 2009 Miinto, der ifølge pressemeddelelsen i dag tæller 80 medarbejdere. Miinto er en danskbaseret nethandelsplatform, som giver forbrugerne mulighed for at handle tøj, sko og accessories online fra fysiske butikker.

Jesper Buch, som blandt andet står bag Just Eat, har været medinvestor i Miinto fra starten i 2009.

Listeplaceringen hos Forbes ændrer dog ikke ved, at det fortsat er svært at få en så god forretning ud af tøjsitet. Miinto Aps havde i 2014 et underskud på 971.000 kroner efter et mindre plus på 150.000 kroner året før.

Tøjsucces: Fynsk iværksætter på talentliste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce