Tivoli-overskud næsten halveret


Tivoli-overskud næsten halveret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gæsterne svigtede Tivoli sidste sommer. Sammen med en række engangsudgifter var det med til at halvere forlystelseshavens resultat. Nu håbes på bedre vejr.

Sidste års våde sommer og en række engangsposter har næsten halveret Tivolis resultat for regnskabsåret 2007-2008, hvor overskuddet endte på 28 millioner kroner mod 52 millioner året før. Samtidig gik besøgstallet ned med 6,5 procent - 4.111.000 gæster besøgte Tivoli i regnskabsåret - især perioden juli til september oplevede et sandt besøgsdyk med over 200.000 færre besøgende end året før.

- Vi kan se tilbage på den mest regnfulde sommer i mands minde samt en række ekstraordinære poster, hvilket har påvirket resultatet negativt i forhold til sidste år. Vi anser derfor overordnet set ikke resultatet for tilfredsstillende, men bemærker, at den underliggende økonomi er sund og tegner godt for fremtiden, siger Lars Liebst, administrerende direktør for Tivoli i forbindelse med regnskabet.

Omsætningen steg sølle to millioner kroner til 582 millioner, men en række poster af engangskarakter har kostet. Blandt de største udgifter nævnes her beslutningen om ikke at genopsætte musicalen Oliver (9 millioner kroner), en tabt voldgiftssag (5,2 millioner kroner) samt afskrivning af Norman Fosters hotelprojekt (2,9 millioner kroner).

Tivoli-overskud næsten halveret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce