Tips & tricks


Tips & tricks

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er mange muligheder for at holde sig løbende opdateret med nyheder om aktiemarkedet. Her følger nogle af de mest populære hjemmesider, der beskæftiger sig med aktiemarkedet.

Et meget populært forum er Euroinvestor, der løbende opdateres med kurser og nyheder. Det kræver et medlemskab at få det fulde udbytte, men nyhedsdelen og Euroinvestors debatforum, hvor medlemmerne sidder og diskuterer markedet og enkelte aktier, kan læses gratis.

Et andet sted, man også kan hente nyttig viden, er hos Aktieugebrevet, som henvender sig til private investorer. Selskabet udgiver Økonomisk Ugebrev og Aktieugebrevet (44 gange årligt), og man kan prøve et abonnement gratis og uforpligtende i tre uger her.

Hjemmesiden Spekulant.dk har dedikeret et større afsnit til fænomenet aktiespil, og der er blandt andet en guide til, hvordan man klarer sig bedst muligt med den relativt korte investeringshorisont, som et aktiespil indebærer. Der kan også læses et længere afsnit om forskellige former for snyd i aktiespil.

Har man brug for et program til at holde styr på sine investeringer, kan et sådant hentes gratis i aktiespilklubben Pointfigure - regnearket ligger her.

Dagbladet Børsen er selvfølgelig også et godt sted at hente nyheder. Du finder det her.

Dansk Aktionærforening er en forening for danske privatinvestorer. Den udgiver et medlemsblad, og lokalforeningerne holder masser af kurser og foredrag for medlemmerne. Du finder aktionærforeningen her.

Tips & tricks

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce