Thulesen til Løkke: 2000 kroner er mange penge


Thulesen til Løkke: 2000 kroner er mange penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mange danskere vil kunne mærke det, hvis de fik 2000 kroner ekstra om måneden, siger Thulesen til Løkke.

Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen (V), har ikke opbakning fra Dansk Folkeparti, når det gælder opgøret om, hvor meget danskerne skal tjene, for at det kan betale sig at gå på arbejde.

Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, siger til spørgsmålet om, hvorvidt 2000 kroner ekstra om måneden er nok til, at danskerne tager et job frem for at være på offentlig forsørgelse:

- Der er rigtig mange, for hvem 2000 kroner er mange penge, siger Kristian Thulesen Dahl.

Dermed går Dansk Folkepartis leder i rette med blå bloks kandidat til statsministerposten.

Under Folketingets nye spørgetime med statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) mener Lars Løkke Rasmussen ikke, at 2000 kroner ekstra om måneden er et beløb, som kan få mange danskere til at gå fra offentlig forsørgelse til job:

- 2000 kroner. Det kommer an på, hvem man er. Nogle steder kan man sikkert få et par sko for de penge, siger Lars Løkke Rasmussen.

Med henvisning til Løkkes sko-bemærkning siger Kristian Thulesen Dahl med et smil:

- Jeg tror aldrig, jeg har købt et par sko til 2000 kroner. Mine sko er væsentligt billigere, og de bliver brugt rigtig længe.

DF's formand mener dog ikke at Løkkes bemærkning er en hindring for et samarbejde mellem DF og Venstre, hvis Løkke vinder næste valg.

- Jeg er sikker på, at jeg kan overbevise ham om, at 2000 kroner er mange penge, siger Kristian Thulesen Dahl.

Statsminister Helle Thorning-Schmidt mener, at udmeldingen fra Lars Løkke Rasmussen er vigtig. Nu er det slået fast, at oppositionens leder ikke mener, at 2000 kroner mere om måneden er et nævneværdigt beløb for en almindelig dansk familie, siger hun:

- Det beløb, som rigtig mange mennesker får ud af at have et lønnet arbejde, det, synes Lars Løkke ikke, er et nævneværdigt beløb. Han sammenligner det oven i købet med, at man kun kan købe et par sko for det.

- Jeg tror, at det at tjene 1000, 2000 eller 3000 kroner ekstra om måneden er et beløb, der er værd at nævne for rigtig mange familier, siger Helle Thorning-Schmidt.

Thulesen til Løkke: 2000 kroner er mange penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce