Thorning om 1. maj: Jeg har aldrig fået æg i hovedet


Thorning om 1. maj: Jeg har aldrig fået æg i hovedet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thorning afviser, at hun frygter at gå på talerstolen i Fælledparken 1. maj.

Det er tradition, at den socialdemokratiske overborgmester er hovedtaler i Fælledparken 1. maj, når der er valgår i kommunerne.

Sådan lyder det fra statsminister Helle Thorning-Schmidt (S).

Efter det er kommet frem, at hun ikke selv taler i Fælledparken, har der været spekuleret i, at hun er bange for at møde op, men det afviser Thorning:

- Jeg har altid været glad for at være der 1. maj, men vi har tradition for, at når der er kommunalvalg, så taler overborgmesteren fra talerstolen i Fælledparken. Sådan gjorde vi i 2005 og 2009, og det gør vi også i år, siger Helle Thorning-Schmidt.

Helle Thorning talte dog rent faktisk i Fælledparken i 2009. Det viser et klip på YouTube fra den socialdemokratiske ungdomsafdeling, ligesom både Ritzaus Bureau og Altinget i 2009 beskrev Thorning-Schmidts tale i Fælledparken det år.

Da Ritzau ringer Socialdemokraternes partisekretær, Lars Midtiby, og spørger ham til videoen af Thorning i Fælledparken i 2009, siger han:

- Hun taler til sådan et side-arrangement med DSU klokken 18.40. Så på den måde har hun talt i Fælledparken. Ikke til det store arrangement som hovedtaler, men til et sidearrangement, siger han.

Helle Thorning-Schmidt afviser, at det blandt andet er lærerkonflikten, upopulære reformer og lave meningsmålinger, der får hende til at blive væk.

- Der er altid gode grunde til at komme i Fælledparken, men jeg synes, det er en god tradition, at det er overborgmesteren, der taler, når der er kommunalvalg, siger Helle Thorning-Schmidt, der ikke frygter, at hun vil blive mødt med buh-råb og æg-kast.

- Jeg har aldrig fået æg i hovedet. Jeg er altid glad for at tale i Fælledparken. Det er en broget forsamling, og det er en meget stor oplevelse at stå på talerstolen i Fælledparken som formand for Socialdemokraterne og tale for så mange mennesker, siger Helle Thorning-Schmidt.

Thorning om 1. maj: Jeg har aldrig fået æg i hovedet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce