Thansen ræser over Øresund

Bent Jensen (39) har på få år skabt en blomstrende forretning.
Foto: Hans Østergaard

Thansen ræser over Øresund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den fynske reservedelskæde tjente 54 mio. kroner før skat.

Med 11 nye butikker i 2007 har reservedelskæden Thansen efterhånden 89 butikker spredt ud over Danmarkskortet. Men så er det også ved at være slut med at ekspandere i Danmark.

Kæden, der er specialiseret i salg af biludstyr og reservedele til gør-det-selv-bilejerne, er tæt på at være fuldt udbygget herhjemme, og ifølge Erhvervsbladet har ejer og direktør Bent Jensen fået kig på Sverige i sin søgen efter nye markeder for sine fælge, dæk og udstødningsrør.

Slog alle rekorder

Sverigessatsningen kommer efter et regnskabsår, hvor den fremgangsrige Middelfartvirksomhed slog alle tidligere rekorder. Både omsætnings- og indtjeningsmæssigt blev 2007 det hidtil bedste år for thansen-gruppen. Omsætningen steg med næsten 100 mio. kroner til 732 mio. kroner - en vækst på 15 procent - og overskuddet før skat blev på 54 mio. kroner.

I regnskabet betegnes resultatet som tilfredsstillende.

Forventningerne til 2008 er en fortsat positiv udvikling i aktiviteterne, stigende omsætning og et bedre resultat end i 2007.

Thansenkæden har igennem de seneste fire-fem år gennemgået en imponerende vækst. Medarbejdertallet er mere end firedoblet siden 2003, og siden 2004 er omsætningen vokset med over 400 mio. kroner.

Egenkapitalen opgøres i det nyeste regnskab til 166 mio. kroner.

Det var i går ikke muligt at få en kommentar fra direktør Bent Jensen.

Læs hele regnskabet herunder

Thansen ræser over Øresund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce