Talmanden slapper af på pedalerne

Fra Odense over Assens og Hjallese er Rene Sindberg nu endt i Sparekassen Faaborgs afdeling i Ringe. Her er han blevet ansat som sparekassens nye privat kunderådgiver.
Foto: Michael Thorbjørnsen

Talmanden slapper af på pedalerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rene Sindberg er matematiker. I skolen var tallene nærmest hans passion. Når hovedet skal renses for sparekasserådgivning og tal, griber han cyklen, træder i pedalerne og nyder naturen

Sparekassen Faaborg har i deres Ringe-afdeling fået et nyt ansigt. Rene Sindberg, 28 år, der er blevet ansat som privat kunderådgiver.

Talenes mand

Rene Sindberg er født og opvokset i Gislev.

Han gik på friskolen. Hans favoritfag i skolen var matematik.

- Jeg er god til matematik. Det har fulgt mig siden folkeskolen og videre på handelsskolen, forklarer Rene Sindberg, der efter sin skoletid ikke har flakket fra job til job.

- Da jeg skulle til at vælge erhverv, søgte de medarbejdere i Sparekassen Faaborg. Jeg søgte jobbet og fik det, og her sidder jeg fortsat i dag. Jeg blev ansat i år 2001, fortæller Rene Sindberg.

Det var i sparekassens afdeling i Søndergade i Odense, at hans bankkarriere tog sin start tilbage i 2001

- Der var jeg første års elev. Som andenårs elev var jeg i Assens. Derefter kom jeg til afdelingen i Hjallese, hvor jeg var i fire og et halvt år - og nu er jeg så kommet til afdelingen i Ringe, forklarer Rene Sindberg.

nye udfordringer

Var det for at søge tilbage til din hjemegn?

- Nej, egentlig ikke. Jeg følte bare, det var tiden, hvor jeg skulle finde nogle andre udfordringer. Få nye kollegaer. Ikke fordi jeg var træt af dem, jeg havde, men det var bare tiden at skifte for at prøve noget nyt, svarer Rene Sindberg, og fortsætter:

- Jeg er glad for mit job som privat kunderådgiver. Jeg kan godt lide at tale med mennesker og spørge ind til, hvad kundens behov er og danne et overblik over deres økonomi og guide dem igennem, så vi sammen kan finde det bedste produkt for hver enkelt kunde.

Når ikke du har former og tal i hovedet, hvad slapper du så af med?

- Jeg cykler en del og går ture - og så er der en skole en gang imellem, vi skal passe. At vælge et job i en sparekasse eller bank er jo en form for evighedsuddannelse Det er jeg tilfreds med. Jeg kan godt lide udfordringer.

Så du agter at fortsætte den vej?

- Ja, det gør jeg helt sikkert, svarer Rene Sindberg.

Talmanden slapper af på pedalerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce