Sygeplejersker i ny kontakt


Sygeplejersker i ny kontakt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sundhedskartellets formand Connie Kruckow har kontaktet formanden for Danske Regioner, Bent Hansen, for igen at få sat gang i overenskomstforhandlingerne.

Sundhedskartellets formand Connie Kruckow har onsdag eftermiddag taget kontakt til Danske Regioner med formand Bent Hansen i spidsen for at genoptage forhandlingerne om en ny overenskomst. Connie Kruckows mål er fortsat at inddrage de mange vikarmillioner som en del af løsningen på konflikten.

- Jeg har talt med Bent Hansen om, at det ikke kan være rigtigt, at de vikarpenge ikke kan bruges. Og nu har jeg overvejet en ny idé, og den vil jeg gerne præsentere teknisk for ham. Så det er vi blevet enige om at prøve, siger Connie Kruckow til Ritzau.

Hun vil endnu ikke løfte sløret for, hvad hendes idé konkret handler om. Sundhedskartellet har tidligere præsenteret idéen om at inddrage de mange vikarmillioner i forhandlingerne.

- Sidste gang var tilgangen fra Danske Regioner, at vikarpengene kunne udmøntes i politiske ord, men jeg har brug for, at de udmøntes i kroner og øre, så nu ser vi igen på, om det kan lade sig gøre, siger Sundhedskartellets formand.

Connie Kruckow afviser, at det spiller ind på hendes beslutning, at FOA og Danske Regioner i sidste uge landede et forlig:

- Jeg tager kontakt lige nu, fordi min tilgang er at skabe resultater, og jeg kan ikke acceptere, at vi ikke kan bruge nogle penge, som er i systemet i forvejen. Målet for mig er ikke konflikt, men et resultat, der dog stadig hedder 15 procent og en ligelønskommission, siger hun til Ritzau.

Det er stadig ikke besluttet, hvornår de to parter konkret skal mødes for at finde en løsning på konflikten. Sundhedskartellets medlemmer har strejket siden 16. april.

Sygeplejersker i ny kontakt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce