Sydbank flytter fra Odense City

Siden 1902 har der været bank i ejendommen Vestergade 33 i Odense. Først Fyens Lanmandsbank og siden Egnsbank Fyn. Siden 2002 har Sydbank ejet bygningen, der nu er solgt til ejendomsmatadoren Karsten Bill Rasmussen.
Foto: Thomas Bach-Laursen

Sydbank flytter fra Odense City

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et ny områdekontor opføres i krydset Søndre Boulevard og Kløvermosevej.

Mere end 100 års bankhistorie får skrevet det sidste kapitel, når Sydbank i 2017 flytter væk fra sin strøgplacering i den centrale del af Odense.

Banken har solgt sit områdekontor, der i dag ligger på adressen Vestergade 33-35. Fremover kommer det lokale hovedsæde til at ligge på hjørnet af Kløvermosevej og Søndre Boulevard, hvor det tidligere Odense Bytrafik i sin tid havde sin remise.

- Vi kommer til at ligge i Odenses mest trafikerede kryds, der passeres af 40.000 biler i døgnet, og med 36 parkeringspladser i kælderen bliver det let at komme til. Så det bliver en markant placering, og man kunne jo håb, at det med tiden kunne komme til at hedde Sydbankkrydset, siger Claus Braad Hansen, der selv har fostret ideen til den nye placering.

Projekteringen af det nye byggeri er gået i gang, og hvis alt går som planlagt, glider den første spade i jorden inden jul.

Ifølge ejendomsmægler Bent Jensen fra Nybolig Erhverv ligger salgsprisen et sted mellem 50 og 60 millioner kroner.

Køberen er den odenseanske ejendomsmatador Karsten Bill Rasmussen.

Sydbank flytter fra Odense City

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce