Et ny områdekontor opføres i krydset Søndre Boulevard og Kløvermosevej.

Mere end 100 års bankhistorie får skrevet det sidste kapitel, når Sydbank i 2017 flytter væk fra sin strøgplacering i den centrale del af Odense.

Banken har solgt sit områdekontor, der i dag ligger på adressen Vestergade 33-35. Fremover kommer det lokale hovedsæde til at ligge på hjørnet af Kløvermosevej og Søndre Boulevard, hvor det tidligere Odense Bytrafik i sin tid havde sin remise.

- Vi kommer til at ligge i Odenses mest trafikerede kryds, der passeres af 40.000 biler i døgnet, og med 36 parkeringspladser i kælderen bliver det let at komme til. Så det bliver en markant placering, og man kunne jo håb, at det med tiden kunne komme til at hedde Sydbankkrydset, siger Claus Braad Hansen, der selv har fostret ideen til den nye placering.

Projekteringen af det nye byggeri er gået i gang, og hvis alt går som planlagt, glider den første spade i jorden inden jul.

Ifølge ejendomsmægler Bent Jensen fra Nybolig Erhverv ligger salgsprisen et sted mellem 50 og 60 millioner kroner.

Køberen er den odenseanske ejendomsmatador Karsten Bill Rasmussen.

  • Bach-Laursen_Thomas_(2015)_014

    Af:

    Journalist, HD(A). Er skrivende på erhvervsredaktionen. Uddannet fra SDU i 2005 med praktik på Dagbladet Børsen. Har tidligere været på lokalredaktionen i Kerteminde, hvor også tovholderfunktionen på Kerteminde Ugeavis blev udfyldt over flere omgange. Senest da avisen blev relanceret i 2011. Siden blev der lavet nyheder til Fyens.dk og trukket i snorene bag tillægget Man:d, der i dag går under navnet Gear. Tjente de første lommepenge på en afløsertjans som avisbud. Gæt selv hvilket blad.