Superbowl på nye hænder


Superbowl på nye hænder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KØB: Initiativrig svendborgenser bygger til koncernen
Steffen Larsen fra Svendborg har mange bolde i luften, og nu har han også et bowlingcenter mere til samlingen.

Superbowl på Grønløkken, i Odense, der hidtil har været ejet af Leif Christiansen, manden bag bl.a. Fun Park Fyn og Vissenbjerg Storkro, åbner i slutningen af september med ny ejer og daglig forretningsleder.

Bowl Inn Odense, der bliver centrets nye navn, får Nicolai Gynther som centerchef og partner.

Han kommer fra en stilling som centerchef i Big Bowl Underholdningscenter i Taastrup, og Bowlerhuset i DGI-Byen i København.

Ifølge Steffen Larsen, der allerede ejer et Bowl Inn center i Svendborg og Faaborg, skal der bygges om for fem millioner kroner i Superbowl, inden der åbnes.

Superbowl indeholder blandt andet 16 bowlingbaner, en 2.100 kvadratmeter stor gokartbane, 12 indendørs amerikanske minigolfbaner og restaurant med 500 siddepladser.

- Men centret er nedslidt. Gokart-banen er ikke indrettet som en gokartbane, og bowlingbanerne lever ikke op til vores krav, siger Steffen Larsen.

Ud over at bowlingcentrene har det godt i det nuværende regnvejr, lægger Steffen Larsen ikke skjul på, at mange mindre bowlingcentre har det skidt.

- Bowlingcentre kræver store investeringer for at klare sig i konkurrencen om folks fritid. De små med få baner har svært ved at få rentabilitet på grund af for lille omsætning. Derfor har vi i Faaborg kombineret bowling med biograf, golfsimulator og børnelegeland, siger Steffen Larsen.

Foruden de nu tre bowlingcentre ejer Steffen Larsen firmaet Sea-Cat, en skibsudrustningsforretning, der sælger skibsmedicin, ankerkæder, og lodslejderudstyr over hele kloden.

Han ejer desuden en tredjedel af ejendomsselskabet Trio Port, som har erhvervet ejendomme i det tidligere Kelloggs, Svendborgs gamle forbrændingsanlæg og den nu lukkede garverivirksomhed Elmo Leather, der påtænkes indrettet til butikscenter.

Dertil kommer medejerskab af den lille plastikstøbefabrik SJPlast og DSD Booking, der udvikler bookingsystemer til bowlingcentre

Steffen Larsen har også væ-ret dybt involveret i rederidrift. Medejerskab af 12 coastere har dog været en dyr fornøjelse.

- Man kan sige, at jeg i en årrække har været ufrivillig skattefri, griner Steffen Larsen, der nu har sine anparter under afvikling.

Steffen Larsen havde i det seneste regnskabsår, der sluttede 30. april 2003, et overskud på 788.000 kroner i sit holdingselskab SL Holding A/S. Egenkapitalen var på 17,1 millioner kroner.

Superbowl på nye hænder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce