Sulten efter inspiration?: En uge med guf for iværksættere

Tobias Hamann. Foto: Arkivfoto

Sulten efter inspiration?: En uge med guf for iværksættere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vi har lavet et overblik over nogle af de mange arrangementer, Iværksætterugen byder på.

Iværksætterfestival 2018

Er du iværksætter eller overvejer du at blive det, er der masser af inspiration at hente, når Iværksætterfestivalen 2018 løber af stabelen med 19 arrangementer i Odense og Svendborg. Festivalen skydes i gang i Odeon i Odense 12. november klokken 12.30 til 16.10, hvor du blandt andre kan møde sociolog Emilia Van Hauen og hypnotisør og bagedystvinder Tobias Hamann.

Odense Iværksætterservice sørger for, at du ikke tørster eller sulter under festivalens kickoff, hvor IværksætterOdense-prisen 2018 også bliver uddelt.

12. november klokken 12.30-16.10

Odeon

Odeons Kvarter 1

5000 Odense C

Succes på SoMe

Abbi Moreno og Jesper Quistgaard fra Instafilm lærer dig, hvordan du med film vækker følelser og købelyst, og de giver tips til, hvordan du får succes med dine film på de sociale medier.

12. november klokken 17-20

Odense Filmværksted

Pantheonsgade 5, 2. sal

5000 Odense C

Iværksættercafe i Bjerringbro

Er du iværksætter eller har du en vækstvirksomhed, kan du få gratis sparring i iværksættercaféen KnowHowZ. Du kan pitche din ide over for fagfolk eller andre iværksættere, og de lokale rådgivere og konsulenter stiller sig gratis til rådighed i op til to timer hver gang. Ved denne iværksættercafe kan du opleve indlæg af René Gade, der er iværksætter og medstifter af to kommunikationsvirksomheder.

12. november klokken 14-16

Baldersvej 10-12

8850 Bjerringbro

Tæm dine overspringshandlinger

Ved brug af Getting Things Done® (GTD) lærer Lars Rothschild Henriksen dig, hvordan du udnytter din tid bedst muligt og får styr på dine overspringshandlinger.

13. november klokken 14-16

Stjerneskibet

Havnegade 29

5000 Odense C

Eksperterne klæder dig på

Dette arrangement kører i to spor. Et for deltagere med CVR-nr. og et for deltagere uden.

Et team af eksperter svarer på spørgsmål inden for økonomi, jura, finansiering og forsikring. Der vil være oplæg, dialog og tid til individuelle spørgsmål.

13. november klokken 9-12

Fremtidsfabrikken

Jessens Mole 11

5700 Svendborg

og

13. november klokken 17-20

Stjerneskibet

Havnegade 29

5000 Odense C

Kend kundens kropssprog

Tal til urmennesket og bliv bedre til at sælge dit produkt. Sådan kan en omtale af dette arrangement lyde. Jesper Bergstrøm, der er kendt fra DR1's "Mød dit urmenneske", holder foredrag i "Stjerneskibet på Odense Havn. Her vil den kendte ekspert i kropssprog og motivation dele ud af sin store viden, om de signaler kroppen sender. Det er især det ubevidste kropssprog, du vil blive klogere på, og Jesper Bergstrøm giver tips til, hvordan du lærer at kende købssignalerne.

14. november klokken 13-15.

Stjerneskibet

Havnegade 29

5000 Odense C

Tilmelding på https://ivservice.nemtilmeld.dk/170/

Socialøkonomi og verdensmål

Skal din nuværende eller kommende virksomhed være bæredygtig, mangfoldig eller socialt bevidst, så er dette arrangement noget for dig. Dagen skifter mellem oplæg, debat og tid til netværk.

14. november klokken 9-16

Byens Højskole

Kongensgade 66-68, 1. sal

5000 Odense C

Bliv en kundemagnet

Ved hjælp af en hands-on-workshop kan du lære dine kunders købsmotiver, behov og adfærd, og over de to dage, som kurset varer, bliver der arbejdet konkret og praktisk med din egen virksomhed.

14. og 15. november klokken 9-16

Fremtidsfabrikken

Jessens Mole 11

5700 Svendborg

SDU Startup Night

SDU Entrepreneurship Labs inviterer dig til SDU Startup Night. Her kommer man ind på alt fra den perfekte salgstale fra nogle af de mest inspirerende unge iværksættervirksomheder til en ærlig snak om de grimme sider ved at være iværksætter.

14. november klokken 15-19

SDU Entrepreneurship Labs

Videnbyen

Cortex Park 26

5230 Odense M

Business Road Trip

Dagen byder på en road trip til Danish Entrepreneurship Award i Fredericia, hvor vi deltager som dommere. Der vil være fokus på viden, netværk og fællesskab. Efter frokosten vil der være et virksomhedsbesøg, og på hjemturen bliver der præsenteret tre interessante iværksættercases.

Der er et begrænset antal pladser, der udvælges eksklusivt.

15. november klokken 8-16

Bustur med Cubus

MesseC

Fredericia

Drømmer du om at blive selvstændig?

På denne workshop bliver du ført igennem alle de tanker, forestillinger og bekymringer, man typisk har, og du får en større indsigt og afklaring.

Der vil være oplæg og små opgaver, der løses i grupper.

15. november klokken 9-16

Stjerneskibet

Havnegade 29

5000 Odense C

Favrskovs bedste iværksætter

Favrskovs bedste iværksætter (FBI) skal findes, og det er en tradition, at Favrskov Erhvervsråd gør lige nøjagtigt dét hvert år i uge 46. Derudover hylder erhvervsrådet også den bedste ide, og i kategorien Young Stars uddeles der også en pris. Mellem 80 og 100 iværksættere deltagere ved prisoverrækkelsen, hvor det er et eksternt dommerpanel, der afgør hvem, der skal løbe med præmierne.

15. november klokken 14-18.30

Se mere på www.farvskoverhverv.dk

Så er der fest

Odense Iværksætterservice inviterer til IVember Party i de skønneste omgivelser på Odense Havn. Restaurant Alfred & Kamilla serverer lækker mad, Kosmonauterne leverer underholdning i verdensklasse og DJ Brian fyrer op under anlægget, så aftenen slutter på dansegulvet.

Pris: 200 kroner inkl. moms

Drikkevarer kan købes i baren

15. november klokken 18-24

Alfred & Kamilla

Møllekajen 1

5000 Odense C

App Entrepreneur for a Day

House of Code viser, hvordan du kan realisere din forretningside på den hurtigste og bedste måde.

16. november klokken 9-13

IT-møllen

Havnegade 32

5000 Odense C

Iværksætterweekend i Kolding

Har du en god ide, eller vil du gerne hjælpe med at føre en god ide ud i livet? Så er Iværksætterweekend i Kolding måske noget for dig. Her får du mulighed for at arbejde med din egen ide eller hjælpe andre med deres fra 16. til 18. november. Weekenden bliver fyldt med oplæg fra iværksættere, designmetoder, feedback fra dommere og muligheder for at netværke. Se mere på www.businesskolding.dk/arrangementer/entrepreneurial-weekend

16.-18. november

Business Kolding, Pakhuset

Bornholm, Lübeck & Kaliningrad

Sdr. Havnegade 7

6000 Kolding

Silkeborg uddeler iværksætterpris

ErhvervSilkeborg hylder de lokale iværksættere og uddeler den årlige iværksætterpris ved en prisuddeling i Byrådssalen på Det Gamle Rådhus. ErhvervSilkeborg beskriver modtageren, som en lokal iværksætter, der har præsteret en imponerende erhvervshistorie med lokal forankring, og som har skabt en bæredygtig forretning.

16. november klokken 10-14

Byrådssalen

Det Gamle Rådhus

Torvet 2A, 2. sal

Silkeborg

Fuckup Nights Odense

Fuckup Nights er et verdenskendt koncept, der bygger på korte taler fra helt almindelige iværksættere, som deler ud af egne fejl og erfaringer, som du kan lære af.

Talerne veksler mellem dansk og engelsk.

16. november klokken 18-21

Coworking Plus

Kochsgade 31D

5000 Odense C

Aarhus

Startup Meeting

Learn how to start a company with this crash course in business essentials aimed at all English speaking entrepreneurs in Aarhus.

You will hear about lean startup business plans and you will get an overview of registration forms, tax and VAT.

Do you want to prepare yourself to enter the world of entrepreneurs? Then join us at the startup meeting at DOKK1

November 12th, 16:30-18:30

Dokk1

Hack Kampmanns Plads 2

8000 Aarhus

Salg og e-eksport via online markedspladser

Danske virksomheder kan blive langt bedre til at skabe ekspoAlle lande, hvor markedspladsenerne er tilstede er billedet det samme, de vokser og tager online markedsandele. Salg via online markedspladser kan derfor være en genvej til nye kunder og eksport muligheder, fordi markedspladserne typisk har en stor kundebase og et effektivt logistisk set-up. Nogle virksomheder kombinerer web-salg via globale online markedspladser og egen webshop og der er ikke en model som passer alle, men én ting er sikkert, danske virksomheder skal være blive bedre til e-eksport, potentialet er enormt. Deltag på dette seminar (en del af e-eksport projekt støttet af Industrien Fond*) og få indblik i danske virksomheders holdninger, viden og erfaring med e-eksport via globale online markedspladser, hvordan markedspladserne disrupter webshops og detailhandel som vi kender det. Hør hvordan danske virksomheder har udnyttet mulighederne for e-eksport gennem online markedspladser og hvilke strategiske overvejelser du skal gøre inden din virksomhed går i gang med et e-eksport eventyr.

15. november klokken 9-12.30

Scandic Aarhus Vest

Rytoften 3

8210 Aarhus V

Tilmeldingsfrist: 8. november klokken 12

Holstebro Iværksætternetværk

Kom forbi pop-up iværksættermiljøet og mød iværksættere. De vil være tilgængelige for en snak, spørgsmål, sparring og netværk. Kom også ind til walk-in iværksættervejledning hos Startvækst Holstebro og få sparring på din ide.

13. og 14., november klokken 12-15

Erhvervsakademiet MidtVest

Vald. Poulsens Vej 4

7500 Holstebro

Danish Entrepreneurship Award 2018

Vær med til Danmarks største idéfest for elever og studerende, når 7000 nysgerrige unge tester deres mod og idéer til Danish Entrepreneurship Award. Her står erfarne erhvervsfolk klar med rådgivning og seriøs sparring, så unge iværksætterspirer kan styrke deres idéer og få ny viden med hjem. En bred vifte af oplægsholdere fortæller om livet som iværksætter, og for lærere og undervisere er der fyldt med inspiration til undervisningen. Dagen afsluttes med et brag af et awardshow, hvor de bedste idéer fejres.

Tilmelding på http://award.ffe-ye.dk/

15. november klokken 10-16

Messe C

Vestre Ringvej 101

7000 Fredericia

Salgscamp - få tjek på dit salg

Salg er en disciplin der kræver øvelse og viden. Et intensivt og intimt salgskursus med få deltagere, som giver dig mulighed for at netværke og få vejledning og sparring fra nogle, der virkelig ved noget om salg. Dagen vil være en blanding af workshops, hvor du selv skal på banen i mindre grupper, og inspirerende oplæg fra Niels Sønderby. Når dagen er omme, er du klædt godt på til at arbejde videre med din virksomhed, og du vil have lavet en plan for, hvordan du kommer videre. Med Niels Sønderby får du en sjov og lærerig dag, hvor der også er plads til et godt grin. Du skal medbringe din egen PC, du skal have dit eget CVR-nr. Der er forplejning hele dagen, og deltagelse er gratis.

Tilmelding på https://visitholstebro.nemtilmeld.dk/74/

16. november klokken 9-20.30

Nupark 51, Lokale C

7500 Holstebro

Danish Entrepreneurship Awards er en konkurrence for elever og studerende. Foto: Pressefoto
Danish Entrepreneurship Awards er en konkurrence for elever og studerende. Foto: Pressefoto
Jesper Bergstrøm underviser i kropssprog. Foto: Pressefoto
Jesper Bergstrøm underviser i kropssprog. Foto: Pressefoto
Emilia Van Hauen. Foto: Bjarke Johansen
Emilia Van Hauen. Foto: Bjarke Johansen

Sulten efter inspiration?: En uge med guf for iværksættere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce