Succes på nettet: Fynsk bureau dobler op på et år

OnlinePlus rådgiver, markedsfører og laver løsninger inden for web-området. Her er det fra venstre direktør Jeppe Majgaard, projektleder Malene Bruun og partner Jimmy Vejlemark. Privatfoto

Succes på nettet: Fynsk bureau dobler op på et år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense-virksomheden OnlinePlus har fordoblet sin nettoavance på bare et år. Jeppe Majgaard startede selv web-bureauet i 2011. Nu har han 26 ansatte i virksomheden, som lige er flyttet til nye lokaler.

Det er ikke mange virksomheder, der fra et år til det næste vækster mere end 100 procent. Eller går fra nul til 26 ansatte på syv år.

Ikke desto mindre er det, hvad det odenseanske web-bureau OnlinePlus er lykkedes med.

Så populære er virksomhedens webløsninger og hjælp til online-markedsføring, at nettofortjenesten er steget fra 772.533 til 1.553.504 kroner fra 2016 til 2017. Stifter og direktør Jeppe Majgaard siger:

- Det er helt fantastisk at komme ud med sådan et regnskab, men vi har også arbejdet hårdt for det. Vores dygtige hold af medarbejdere knokler hver dag for at levere suveræne digitale løsninger, der skaber målbar værdi for vores kunder, og vi forsøger hele tiden at være et skridt foran den foranderlige digitale branche.

Når jeg ser tilbage nu, så er jeg pavestolt over den udvikling, der har været.
Jeppe Majgaard, stifter og direktør, OnlinePlus.
OnlinePlus
OnlinePlus er et web-bureau, der holder til i Odense. Virksomheden blev startet i 2011. Den leverer rådgivning og løsninger til virksomheder, der vil have designet eller udviklet hjemmesider.Jeppe Majgaard startede virksomheden alene, men i dag har han 26 ansatte under sig. Ledelsen består desuden af partner Jimmy Vejlemark og projektleder Malene Bruun.

OnlinePlus har netop flyttet lokaler og holder nu til på Rugårdsvej i Odense.
OnlinePlus er netop flyttet ind i nye lokaler på Rugårdsvej i Odense. Privatfoto
OnlinePlus er netop flyttet ind i nye lokaler på Rugårdsvej i Odense. Privatfoto

Et hårdt eventyr

I dag har OnlinePlus 26 ansatte, men da virksomheden blev stiftet for syv år siden, var der kun Jeppe Majgaard. Han havde længe villet starte et web-bureau, og i 2011 droppede han sit job som salgsdirektør for at åbne virksomheden fra et lille lokale på Landbrugsvej i Odense.

- Det har været et eventyr, men det har også været utroligt hårdt. At starte som selvstændig og leve på en sten i rigtig lang tid og med nyfødte tvillinger derhjemme, det var ikke sjovt, husker stifteren.

Men projektet lykkedes, og snart blev det en vanesag at sætte nye skriveborde op. Og at føje kunder til porteføjlen.

Den tæller i dag blandt andre Odense Kommune, Audi, Unicef, Odense Sport og Event, OnRobot og Danske Anlægsgartnere.

Virksomheden tilbyder markedsføring via kanaler som SEO, Google Adwords, Facebook, LinkedIn og e-mail. Og det er især på den front, at virksomheden vækster for tiden, fortæller Jeppe Majgaard.

Men i det hele taget er virksomhedens første syv år gået bedre, end han havde turdet håbe:

- Når jeg ser tilbage nu, så er jeg pavestolt over den udvikling, der har været, siger Jeppe Majgaard.

Fredag fejrer han sammen med resten af OnlinePlus den positive udvikling og flytningen til de nye lokaler ved Pakhusgården på Rugårdsvej i Odense med en reception.

Succes på nettet: Fynsk bureau dobler op på et år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce