Nordfyns Bank oplever en fremgang på 12,8 millioner kroner i forhold til sidste årResultat før skat for årets første 3 kvartaler blev 50,4 millioner kroner.

Med et resultat før skat på 50,4 millioner kroner for de første tre kvartaler styrer Nordfyns Bank mod et rekordresultat for 2017.

- Med resultatet for de første 3 kvartaler af 2017 cementerer vi den fremgang, der har præget Nordfyns Bankgennem længere tid, og vi er meget glade og stolte over det resultat, som er opnået, lyder det fra administrerendedirektør Holger Bruun i en pressemeddelelse.

I hovedtræk kan resultatet brydes op i basisindtjeningen, som udgør 47,0 millioner kroner - en stigning på 39 procent; netto rente- og gebyrindtægter og andre driftsindtægter, som er steget med 15,9 millioner kroner til 140,8 millioner kroner; og udgifterne til personale og administration er steget som budgetteret til 90,4 millioner krone Det giver et resultat før skat på 50,4 millioner kroner, hvilket bliver 40,4 millioner efter skat.

- Der er fremgang over hele linjen, og det har alle i koncernen andel i. Vi har også i år ansat rigtig mange nye kollegaer, og den konstante tilgang af nye kunder bekræfter, at det eren farbar vej. Flere medarbejdere og flere kunder stiller også krav til rammerne, og derfor fornys og udvikles vores filialer. Middelfart kan snart tage en helt ny 2. sal i brug, og i Bogense påbegyndes inden længe engennemgribende ombygning af filialen. Nærvær og engagement er nogle af nøgleordene bag vores fremgang,og det falder præcis i tråd med hvad kunderne ønsker, slutter Holger Bruun.

  • Seymore_Martin_(2015)_07

    Af:

    Jeg er digital jourhavende på Fyens.dk, derudover er jeg madanmelder og skriver fra tid til anden også bog- og cd-anmeldelser. Jeg er medlem af Odense Fødevarefællesskab og er frivillig ved Odense International Film Festival.