Styr bedriften fra Mallorca


Styr bedriften fra Mallorca

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et nyt trådløst anlæg til foderstyring og et nanoteknologisk middel, der gør rengøringen af stalde lettere, er de fynske bud på to- og trestjernede nyheder på årets Agromesse i Herning.

Messen åbner i næste uge, og de fynske firmaer, der har placeret sig i den bedste nyhedskategori, er Skiold Mullerup fra Ullerslev og Siloit fra Assens.

Skiold Mullerups Mix & Carrysystem omfatter en stationær fuldfoderblander og hængebanevogn, som bringer foderet ud til dyrene.

Styringen kan desuden bruges til lagerstyring og til drift af hele anlægget med siloer, blander og vogn.

Systemet kan betjenes trådløst fra en stationær PC eller en håndholdt PDA.

Netopkobling

Det nye system har mulighed for opkobling til internettet, så brugeren kan følge anlægget fra andre dele af verden.

Systemet kan håndtere op til 30 forskellige fodermidler, og det kan give alarm, når beholdningen af et fodermiddel er lav. Systemet, der kan benyttes til at håndtere samtlige data og informationer for en besætning, er en tostjernet nyhed på Agromek 2005.

Assens-firmaet Siolit præsenterer en trestjernet nyhed, nemlig et nanoteknologisk middel, der gør det lettere at vaske og rengøre betonoverflader i stalde.

Vandbaseret produkt

Produktet, der forhandles af det fynske firma, er vandbaseret, og det påføres en ren og støvfri overflade med sprøjtepistol, pensel eller malerrulle.

Ved behandlingen bliver overfladen forseglet, så skidt ikke kan sætte sig fast. Behandlingen vil samtidig beskytte beton mod nedbrydning på grund af skadelige stoffer i gødningen.

Det nye middel produceres af Nanogate Technologies GmbH, Tyskland.

Styr bedriften fra Mallorca

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce