Studiejob skal være relevante


Studiejob skal være relevante

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SDU's karrierecenter får studerendes fritidsjob til at stemme med deres fremtidige jobmuligheder

Slut med at sidde bag kassen i den lokale brugs eller bruge en aften på at vende pølser på grillbaren.

»Vi har fokus på studierelevante jobs nu, fordi de studerende i stigende grad efterspørger relevante studiejobs, hvor de kan udnytte deres faglige kompetencer. Vi har derfor skudt det her projekt i gang for at skabe bro mellem de studerende og erhvervslivet,« siger studiejobkoordinator Kamille Smed fra SDU's Karrierecenter.

Det rigtige studiejob kan være med til at sikre kroner i kassen - også i fremtiden.

»Vores undersøgelser viser, at når man har haft et relevant studiejob, er det nemmere at komme i arbejde, når man er færdig med at læse,« siger Kamille Smed.

Projektet er nyt, så hun kan ikke sige, hvilke studerende, der bruger det mest.

»Men fokus er bredt fra vores side, for vi vil gerne ud til alle studerende på SDU. De udfordringer, vi står over for, er simpelthen at få udbredt kendskabet til muligheden for at finde et relevant studiejob i jobbanken.«

Når arbejdsgiver og studerende er kommet i kontakt, er karrierecenterets opgave slut. Du skal altså selv sørge for for eksempel at hive en god månedsløn hjem.

»Der er ikke nogen krav fra vores side om, at de studerende skal have et specielt beløb. Vores erfaring er, at man ligger på cirka 120 kroner i timen, hvilket er en smule mere, end hvad de normale studiejobs giver,« forklarer Kamille Smed.

Studiejob skal være relevante

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce