Store lommer: Guf-smugleri skal stoppes

Different sorts of candies for background
Foto: Colourbox

Store lommer: Guf-smugleri skal stoppes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Biografgæster smugler slik og sodavand i stor stil. Og det har taget overhånd, mener Nordisk Film. Fremover vil biografer være skrappere til at minde gæsterne om, at sodavand og slik skal købes i biografens kiosk.

Det har egentlig altid været strengt forbudt at tage sit eget slik med i Nordisk Films biografer. Det gælder også BioCity i Odense. Men det er langt fra alle biografgæster, der respekterer den regel.

- Vi har oplevet, at efter lukkeloven er blevet ændret, og supermarkederne har udvidet åbningstiderne, er der flere, der køber slik og sodavand der - og tager det med ind i biografen, fortæller Lars Jørgensen, der er driftsdirektør i Nordisk Films Biografer.

- Vi har for eksempel en biograf, som deler indgang med en Netto - og der kan vi altså se, at vi mister markant omsætning, når Netto har åbent, siger Lars Jørgensen.

Han understreger, at det slet ikke er på tale at kropsvisitere biografgæster - eller at undersøge deres tasker.

- Det kunne vi aldrig finde på, og det kommer vi aldrig til. Det handler simpelthen bare om, at vi vil være bedre til at kommunikere til biografgæsterne, at der er den her regel, siger Lars Jørgensen.

- Hvis en gæst demonstrativt kommer slæbende med to halvanden liters sodavand og fem glas hen til billetkontoret, så beder vores personale ham om at pakke det væk og minder høfligt om reglerne. Men vi gør altså ikke noget ved en halv pose vingummier i den ene jakkelomme, siger han.

- Som at tage kaffe med på en café

Og det er det samme at smugle medbragt slik ind i biografen, som det er at drikke sin egen kaffe på en cafe, mener Lars Jørgensen.

- Vi er et serveringssted. Derfor kommer det heller aldrig til at koste det samme at købe slik hos os, som det gør i en kiosk på Østerbro. Når man selv tager slik med, svarer det til at tage en termokande med kaffe med på en cafe - og det er jo også billigere, siger Lars Jørgensen.

Store lommer: Guf-smugleri skal stoppes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce