Stor stigning i fynsk hussalg: Folk vil hjem til Fyn

Nyborg kan prale af den største stigning i antallet af solgte huse i første halvår af i år. Arkivfoto: Robert Wengler

Stor stigning i fynsk hussalg: Folk vil hjem til Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I Nyborg går hussalget rigtig godt. Faktisk går det 24 procent bedre end sidste år, og det er den fjerdestørste stigning i landet. Og mens København og Aarhus oplever fald i antallet af salg, er Fyn den landsdel, som har de bedste tal for første halvår af 2018 sammenlignet med samme periode 2017.

Efter de bedste handelstal i 10 år i 2017, ser antallet af solgte huse i fynske kommuner ud til at stige endnu en gang i 2018. Fyn er således den landsdel med den største stigning i solgte huse i første halvår af 2018 i forhold til samme periode året før, og på øen er det Nyborg, der kan prale af den største stigning. Det viser seneste handelstal fra boligsiden.dk. En stigning på hele 24,1 procent giver Nyborg den fjerdestørste stigning af alle kommuner i landet, og det er tal, der kan glæde en lokal ejendomsmægler.

- Jeg vil tro, at vi i Nyborg ligger omkring 30 procent over, og det er da voldsomt, siger Jørn Laursen, som er indehaver af Home i Nyborg.

Modsat på Fyn går salget tilbage i både Aarhus og København, men at det netop er Nyborg, der scorer højt, kan alligevel have noget med hovedstaden at gøre, tror Jørn Laursen.

- Vi ser, at de unge familier kommer til Fyn og især Nyborg. Det er både dem, som ikke nåede at købe, og nu skal bruge en plads, som man ikke har råd til i København, og dem, som nåede at købe i gode tider, og som har pengene nu. Mange af dem kommer hjem til Fyn igen, og så er Nyborg jo god, fordi de så indledningsvis kan pendle til København.

Ud over Nyborg klarer især Faaborg-Midtfyn sig godt, og ingen af de fynske kommuner går tilbage fra første halvår 2017.

Stor stigning i fynsk hussalg: Folk vil hjem til Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce