Størst i kantiner: Fynsk erhvervsmand køber konkurrent og ansætter flere

Nick Biglers Buanco System er dominerende inden for kantinebetaling efter overtagelse af Cash Com Data og nu Cpos. Arkivfoto: Kim Rune

Størst i kantiner: Fynsk erhvervsmand køber konkurrent og ansætter flere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nick Bigler fra Odense udvider endnu engang sin virksomhed ved at købe op. Hans firma Buanco har købt sin største konkurrent og er nu helt dominerende i de danske kantiner.

Hvis du køber din frokost i kantinen på din arbejdsplads, er der stor sandsynlighed for, at du er kunde i fynske MSS Professional. Firmaet har netop købt sin største konkurrent, og er nu både størst og dominerende inden for betalinger i danske kantiner.

Virksomheden, der er bedst kendt under navnet Buanco, udstyrer kantiner landet over med betalingssystemer, så medarbejderne for eksempel kan få trukket udgiften til deres frokost eller eftermiddags-colaen i månedslønnen.

I flere år har den domineret de store kantiner med 150 og flere spisende om dagen, og med opkøbet af konkurrenten Cpos ApS har den nu også fået en stor andel af markedet for kantiner på mindre arbejdspladser og på flere former for skoler.

- Cpos' produkt passer godt til de lidt mindre kantiner, hvor vi ikke har været så stærke. I fremtiden vil vi køre videre med to løsninger i firmaet, siger direktør og ejer Nick Bigler.

Sundt at flytte fra Haarby

Efter at have sagt sig job som direktør for Superbrugsen op købte han i 2006 den lille Haarby-virksomhed Buanco. Den har siden udviklet sig kraftigt teknisk og har også tidligere opkøbt konkurrenter.

- I dag ser vi os som en it-virksomhed - ikke et betalingsfirma. Når vores system bliver installeret i kantiner, automater og andre steder, skal det integreres i virksomhedens it-systemer. Det er ikke helt ligetil, og vi sørger for det hele. Vi har også fokuseret på selv at udvikle alt it i systemet, så vi kan håndtere alle former for betalinger, siger Nick Bigler.

I dag har MSS Professional en god økonomi med et overskud før skat i 2016 på 6,5 millioner kroner og 17 ansatte. Omsætningen vil nu vokse med 25 procent, og der skal meget snart ansættes yderligere tre medarbejdere. Nick Bigler er ikke i tvivl om, hvad der har været vigtigst for udviklingen.

- Det var, at vi flyttede fra Haarby her til Odense ved motorvejen. Sådan er det bare. Jeg havde ikke noget imod at arbejde i Haarby, men det har været helt afgørende for evnen til at tiltrække arbejdskraft, at vi er flyttet. Og vores kunder, som jo er store arbejdspladser, kan godt lide at komme her i et stort, flot hus, siger Nick Bigler, hvis virksomhed lejer sig ind i ingeniørkoncernen OBH Gruppens store byggeri i det sydøstlige Odense.

Størst i kantiner: Fynsk erhvervsmand køber konkurrent og ansætter flere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce