Støjberg: Ulykkeligt for ledige


Støjberg: Ulykkeligt for ledige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Regeringen har brugt milliarder for at begrænse køen af ledige. Ingen nye tiltag på vej. At handle i panik vil gøre ondt værre, siger beskæftigelsesministeren.

10.600 flere ledige er rigtig mange, men regeringen er ikke klar med nye initiativer her og nu. Beskæftigelsesminister Inger Støjberg (V) peger på, at regeringen allerede har gjort meget. Kommunerne har fået lov til at bruge flere penge til renovering, der er givet skattelettelser, og danskerne kan hæve deres Særlige Pensionsopsparing (SP-ordningen) fra 1. juni. Derfor er der ikke planer om en særlig hjælpepakke.

- At så mange mennesker bliver ramt er ulykkeligt og understreger, hvor vigtigt det er, at vi holder fokus på at gøre det rigtige på det rigtige tidspunkt. At handle i panik vil gøre ondt værre, fordi vi så til sidst vil stå uden handlemuligheder og uden penge på kistebunden, mens ledigheden fortsat vil stige, siger Inger Støjberg og tilføjer, at nye tiltag skal målrettes.

Hun understreger, at regeringen løbende overvejer, om der skal gøres noget ekstra. Alligevel er der ingen garanti for, at ledigheden kan stige endnu mere.

- Det er en voldsom stigning i ledigheden, og vi kan ikke være sikre på, at vi har set det værste. Mange af de initiativer, vi har sat i gang, er ikke slået fuldt ud igennem endnu og vil komme nogle af de ledige til gode i den kommende tid, siger Inger Støjberg.

Støjberg: Ulykkeligt for ledige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce