Den norske industrileder Bjørn Harald Celius har købt halvdelen af den fynske stilladsvirksomhed, hvor han bliver arbejdende bestyrelsesformand - Ole Farshøj fortsætter som administrerende direktør.

En af landets store leverandører af stilladser har fået ny ejerstruktur. Ole Farshøj, der hidtil har været eneejer af Stjerne Stilladser, har solgt halvdelen af sin forretning til den norske industrileder Bjørn Harald Celius, som dermed bliver partner i den fynsk baserede virksomhed.

Med handlen skal Bjørn Harald Celius fungere som arbejdende bestyrelsesformand, mens Ole Farshøj fortsætter i rollen som administrerende direktør.

I den nye ejerstruktur er det tanken, at den nye bestyrelsensformand skal fungere som et brohoved til det norske marked.

Som tidligere topchef i tyske Bilfingers olie og gasdivision har Bjørn Harald Celius stået i spidsen for 2500 mand, og han har været med til at udvikle den tyske ingeniør og servicegigant til et af de største olieserviceringsselskaber i Skandinavien.

- Vi har altid haft en god kemi, ikke mindst fordi vi ser ens på mange ting. Og så har vi holdt kontakten ved lige, siden han for halvandet år siden valgte at stoppe hos Bilfinger, siger Ole Farshøj, der ikke ønsker at oplyse prisen handlen.

  • Bach-Laursen_Thomas_(2015)_014

    Af:

    Journalist, HD(A). Er skrivende på erhvervsredaktionen. Uddannet fra SDU i 2005 med praktik på Dagbladet Børsen. Har tidligere været på lokalredaktionen i Kerteminde, hvor også tovholderfunktionen på Kerteminde Ugeavis blev udfyldt over flere omgange. Senest da avisen blev relanceret i 2011. Siden blev der lavet nyheder til Fyens.dk og trukket i snorene bag tillægget Man:d, der i dag går under navnet Gear. Tjente de første lommepenge på en afløsertjans som avisbud. Gæt selv hvilket blad.

Mere om emnet

Se alle
Sikkerheden i top - ulykkerne i bund

Sikkerheden i top - ulykkerne i bund