Stein Baggers kone: Nu gælder det min fremtid

- Jeg ved godt, at jeg ikke er uintelligent. Alligevel føler jeg mig ført bag lyset og en lille smule naiv over, at jeg ikke har opdaget det, siger Stein Baggers kone, Anette Uttenthal, i et interview i Jyllands-Posten torsdag.
Foto: Arkivfoto: Thorkild Amdi/POLFOTO

Stein Baggers kone: Nu gælder det min fremtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stein Baggers hustru, Anette Uttenthal, forsøger at lægge mandens svindelsag bag sig. Jeg har nok været bundnaiv, siger hun i interview i Jyllands-Posten.

Stein Baggers hustru, Anette Uttenthal, løfter nu for første gang sløret for sin side af danmarkshistoriens største svindelsag, IT Factory-skandalen, som har kostet virksomheder, banker og leasingselskaber mere end 1,2 milliarder kroner, skriver Morgenavisen Jyllands-Posten.

De seneste måneder har budt på store omvæltninger. For seks måneder siden var hun gift med en succesrig it-direktør, som ejede en halvpart i et fremstormende firma, der tegnede til at give familien et liv i overhalingsbanen som milliardærer.

Anette Uttenthal og Stein Bagger er stadig gift. Men IT Factory er gået konkurs, og Stein Bagger sidder i Ringsted Arrest og venter på sin dom efter at have erkendt groft bedrageri og dokumentfalsk for 831 millioner kroner.

- Det er mærkeligt. Jeg sidder sommetider og tænker på, hvornår han har gjort det. Jeg ved godt, at jeg ikke er uintelligent. Alligevel føler jeg mig ført bag lyset og en lille smule naiv over, at jeg ikke har opdaget det. Men jeg trøster mig ved, at hele bestyrelsen, et stort advokatfirma, et stort revisionsfirma, Danske Bank og en masse medarbejdere også har ladet sig snyde, siger Anette Uttenthal til Jyllands-Posten.

Hun er fuldt ud bevidst om, at stort set alle danskere har en mening om hendes rolle i sagen.

- Som en af mine gode venner sagde til mig: Du kan vælge mellem at være dybt kriminel eller bundnaiv. Jeg har egentlig ikke lyst til at være nogen af delene. Men det er sådan, folk tænker, siger Anette Uttenthal.

Derfor vælger hun nu at stå frem. For at gå imod de stiltiende beskyldninger.

- Jeg vil gerne slå en streg i sandet og forklare, at jeg intet havde med svindlen i IT Factory at gøre, siger hun.

Anette Uttenthal har aldrig været sigtet eller anholdt i forbindelse med milliardsvindlen i IT Factory.

Hun har besøgt Stein Bagger i fængslet, men må ikke tale med ham om sagen, da den endnu ikke er afgjort.
Fakta
- Som en af mine gode venner sagde til mig: Du kan vælge mellem at være dybt kriminel eller bundnaiv. Jeg har egentlig ikke lyst til at være nogen af delene.

Stein Baggers kone: Nu gælder det min fremtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce