Spyker har afgivet nyt bud på Saab


Spyker har afgivet nyt bud på Saab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den hollandske sportsvognsproducent Spyker Cars har givet et nyt tilbud på Saab, der har udskudt bestyrelsesmøde til fredag.

Kort før klokken 23 torsdag aften kom den hollandske sportsvognsproducent Spyker Cars med et tredje bud på Saab. Det var det tidspunkt den amerikanske ejer General Motors - GM - havde sat som deadline for et salg eller afvikling af det svenske bilmærke.

I en pressemeddelelse natten til fredag bekræfter Spyker, at man er kommet med et nyt bud på Saab.

"Vi har fortsat en konstruktiv dialog med GM om køb af Saab. Vi tror, at mærket Saab har et stort potentiale, og vi skulle gerne nå til enighed så hurtigt som muligt" skriver Spykers vicedirektør i en pressemeddelelse ifølge det svenske nyhedsbureau TT.

Ifølge Bloomberg News er der kommet en ny spiller på banen. Investeringsselskabet Genii Capital med base i Luxembourg havde også store planer om at smide et kontant bud på Saab inden deadline. Det er dog uvist, om det er sket.

GM's talsmand i Europa, Stefan Weinmann, har ingen kommentarer til, om der i løbet af torsdagen er kommet nye bud på Saab.

- Vi kører med to parallelle spor. Det ene er afviklingsprocessen og det andet er at kigge på nye bud og forespørgsler, hvis der kommer nogen, siger han til TT.

Samtidig har bestyrelsen i Saab udskudt et møde til fredag, hvor man angiveligt også vil diskutere de mulige nye købstilbud.

Spyker har afgivet nyt bud på Saab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce